Çukur 4. sezon 37. bölüm ilk sahne

Çukur 4. sezon 37. bölüm ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 10 Mayıs akşamında Show TV ekranlarında takip edilen Çukur 4. sezon 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 4. sezon 36. bölümü 10 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde; Karaca’nın acısını yüreğinde yaşayan Yamaç gözyaşlarına hakim olamayarak herkesi duygulandırır. Bu anlar ise Efsun bir an olsun sevdiği adam Yamaç’ı yalnız bırakmaz.

Çukur 4. sezon 37. bölüm ilk sahne

Ayşe, kızı Karaca’nın acısıyla tüm aileyi derinden etkiler. Yas tutmakta olan Vartolu da derinden sarsılmıştır. Yamaç ile Cumali de Vartolu’yu bu zor gününde yalnız bırakmazken Koçavalı kardeşlerin yeniden bir araya gelmesi Cumali Amca’yı oldukça korkutur.

Bir kez daha ölüm acısıyla sarsılan Koçovalılar, kendini bu olaylardan sorumlu tutan Vartolu’nun sözleri ile büyük bir yıkım yaşar. Geçmişte kalan hesaplar teker teker yeniden ortaya çıkarken herkes yaptığı hataların bedeli ile yüzleşir.

Çukur 4. sezon 37. bölüm ilk sahne - Resim : 2

Koçovalılar ile birlikte Çukur mahallesi yeniden aile olmanın sınavını vermektedir. Amca da kendini bu olayların dışarında bırakmak için yeni planlarını devreye sokmaya hazırlanırken Koçovalı kardeşler artık son intikam yeminlerini etmiştir. Artık Amca ile Koçovalılar arasında hesaplaşmanın vaktidir.

Çukur 4. sezon 37. bölüm ilk sahne ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.