Çukur yeni fragmanı!

Çukur yeni fragmanı! Merakla beklenen Çukur yeni fragmanı yayınlandı. Peki, Çukur’da yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Çukur dizisi yine reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. Çukur dizisinde 4. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı da şok etkisi yarattı. Çukur izleyenleri tarafından merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacağı da az çok netlik kazanmış oldu.

Yeni fragmanda özellikle Yamaç Koçavalı’nın vurulma anı sonrasında Yamaç’ın hastaneden kaçırıldığını öğrenen Cumali’nin tepkisi dikkatlerden kaçmıyor. İşte, Çukur 4. Sezon 2. Bölüm 2. Fragmanı

Azer’in evine giden Karaca, yeni sorunların yaşanmasına neden olur. Koçovalılar ile Azer arasında başlayacak olan yeni savaşın sinyalleri belirlenir. Cumali ve Vartolu arasındaki gerilim dikkatlerden kaçmazken Arık Böke’nin sözleri gerilimi daha da tırmandırır. Yamaç’ın hastaneden kaçırıldığını duyan Cumali’nin tepkisi de izleyenlerin dikkatinden kaçmaz.

Çukur yeni fragmanı! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 2. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

MİT’ten PKK’ya TUSAŞ Harekatı! Örgüt karargahları, eğitim kampları işte böyle yerle bir edildi!

MİT tarafından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye ait toplam 157 noktaya operasyon icra edildi. Özellikle PKK/YPG’nin savunma sanayi tesisleri öncelikli olarak hedef alındı, hedefler arasında örgüt karargahları, askeri eğitim kampları, lojistik/teknik depolar ile silah/mühimmat depoları bulunuyor.