Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'in son halini tanıyamayacaksınız

Çukur'daki Sena rolüyle hafızalara kazınan, son olarak Alev Alev adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan 26 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz imaj değişikliğine giderek saçlarını sarıya boyattı. Yeni bir proje ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Çiçek son halini Instagram hesabından gözler önüne serdi. Sarı saçlı yeni halini Instagram'dan paylaşan Çiçek, karelerine "Robot Sophia diyebilir miyiz?" notunu düştü.

Final yapan Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, ardından Alev Alev adlı yapımda rol alan 26 yaşındaki güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çiçek yeni projesi için saç rengini açtırdı ve sarışın oldu.

İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson'dan sürpriz bir evlilik teklifi alan ve evlilik yolunda ilerleyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz yeni projesi için imaj değiştirdi. Saçlarını sarıya boyatan güzel oyuncu son halini takipçilerinin beğenisine sundu.

 

"ROBOT SOPHIA DİYEBİLİR MİYİZ?"

26 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, yeni imajını, "Robot Sophia diyebilir miyiz?" notuyla yayınladı. Güzel oyuncunun paylaşımına hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.


İşte Dilan Çiçek Deniz'in son hali...

Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'in son halini tanıyamayacaksınız

Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'in son halini tanıyamayacaksınız

 

Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'in son halini tanıyamayacaksınız ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Sosyal Medya imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.