“Cumhur İttifakı bıyığı” noterden tasdik aldı!

AK Parti'den Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhitdin Geçgin, bıyıklarını 'Cumhur İttifakı bıyığı' olarak notere tasdik ettirdi.

AK Parti Ankara aday tanıtım programına katılan Osmancık Belediye Başkan aday adayı Muhitdin Geçgin, ortasını kesip, kenarlarını bıraktığı bıyıkları ile dikkat çekti. Geçgin, bu stili 'Cumhur İttifakı bıyığı' olarak notere tasdik ettirdi.

'BU BIYIĞI BAŞKASININ BIRAKMASINI İSTEMİYORUM'

4 yıldır Cumhur İttifakı'na gönülden inandığını söyleyen Muhitdin Geçgin, "Ortası AK Parti, kenarı MHP, yani Cumhur İttifakı bıyığı. Ben bu bıyığı notere tasdik ettirdim. İnandığım bu dava dolayısıyla böyle bir bıyık bıraktım. Bu bıyığın başkası tarafından bırakılmasını istemiyorum, bırakılsa da benim haberim olsun" dedi.

İLGİDEN MEMNUN

Muhitdin Geçgin, bıyıklarının gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.

“Cumhur İttifakı bıyığı” noterden tasdik aldı! ile ilgili etiketler AK Parti Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

İYİ Partili Turhan Çömez'in buğday mezarlığı algısı elinde patladı! TMO'dan cevap geldi!

İYİ Partili Turhan Çömez'in "TMO çiftçiden aldığı buğdayı toprağa gömüp çürüttü" algısı elinde patladı. "Kurumumuz, aldığı ürünleri farklı stoklama yöntemleriyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde muhafaza ediyor." diyen TMO, Çömez'in yaptığı propoganda alanında açık yığınlarda ürün stoklama yöntemi uygulandığını belirtti.