Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın kritik görüşmesi gerçekleşti!

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında telefon görüşmesi gerçekleştiği ifade edildi. Telefon görüşmesinde ikili ilişkiler, Soçi zirvesi, Suriye krizi ve bölgesel sorunların ele alındığı bildirildi. ABD Başkanı Trump, Twitter adresinden yaptığı açıklamada bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşeceklerini açıklamıştı.

ABD Başkanı Donald Trump kısa süre önce Türkiye ile ilgili peş peşe tweetler attı.

Donald Trump, Twitter mesajında, "Bu sabah Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ortadoğu'da bana miras kalan 'kargaşaya' barış getirmek üzerine konuşacağız. Her şeyin üstesinden gelebilirim ama orada olmamız başından beri hataydı; hayatlar ve 6 trilyon dolar" ifadelerini kullandı.

trump-tw1

"SONRA DA GOLF OYNAYACAĞIM"

Trump'ın bir sonraki tweet'i ise ABD'nin bölge politikalarını özetler nitelikteydi. ABD Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin ardından, "Tiger Woods ile golf oynamaya gideceği" bilgisini takipçileri ile paylaştı.

ABD Başkanı Trump, başkan adayı olduğu dönemden bu yana, bir önceki Obama yönetiminin Orta Doğu'da büyük bir karmaşa bıraktığını iddia ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın kritik görüşmesi gerçekleşti! ile ilgili etiketler Trump Erdoğan Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı

Topluma zerre faydası olmayıp, asalak gibi yaşayan bir suç makinesi dün gece 27 yaşındaki bir polis memurunu şehit etti. Şehit Şeyda Yılmaz'ı hayattan koparan Yunus Emre Geçit isimli şahsın sosyal medyadaki paylaşımları mide bulandırdı.