Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli'den ikili görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün bir araya geldi. İki liderin görüşmesi saat 14.00'te başladı. Yaklaşık 50 dakika süren görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin konutundan ayrıldı. Görüşmenin içeriğine dair açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikili görüşmede bir araya geldi. Bahçeli'nin konutunda gerçekleşen görüşme saat14.00'da başladı.

TBMM'de yeni yasama yılı pazartesi günü başlamış, Bahçeli'nin Meclis'teki DEM Parti grubuyla tokalaşması ve “Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım” gündem olmuştu.

Açılıştaki bir diğer dikkat çeken konu CHP grubunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşılaması olmuştu.

Dün ise Sinan Ateş cinayetinde 5 sanığa müebbet verilmişti.

İki lider bu siyasi ortamda görüşmesi, sürpriz görüşmede İran'ın İsrail'e saldırısı ve İsrail'in Ortadoğu'daki saldırganlığının da ele alınması bekleniyor.

Öte yandan, Milli Güvenlik Kurulu da bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli'den ikili görüşme

GÜNDEM ORTADOĞU

Cumhur İttifakı'nın iki lideri, son günlerde arka arkaya iç cephenin güçlendirilmesi mesajları vermişti. Özellikle bölgemizde İsrail'in yaptığı soykırımdan kaynaklı olmak üzere gerilim ve çatışma politikalarının artması, ABD'nin İsrail'e destek vermesi gibi olaylar Türkiye'yi de teyakkuz haline getirmişti.

Gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan gerek MHP lideri Devlet Bahçeli İsrail'in Türkiye'yi de hedeflediğini açıklamıştı. Görüşmenin böyle bir dönemde gerçekleşmesi dikkat çekti

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli'den ikili görüşme ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

İngiltere'de İsrail'e askeri malzeme satan şirkete kırmızı boyalı protesto! Üretim durduruldu...

İngiltere'de Filistin destekçisi eylemciler, Gazze ve Lübnan'ın bombalanmasında kullanılan F-35 jetleri için parça üreten Teledyne'nin fabrikasının çatısına çıkarak içeriye kırmızı boya döktü. Teledyne'ın üst düzey yöneticilerine göre odalardaki kirlenme, üretimi 12 aya kadar durdurabilir.