Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin ile görüştü: Dağıstan'daki terör saldırısı ele alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede, Dağıstan'da yapılan terör saldırılarının ele alındığı öğrenildi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bir görüşme gerçekleşti. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; görüşmede Dağıstan'da gerçekleştirilen terör saldırılarısı ele alındı.

İşte İletişim Başkanlığından yapılan o açıklama

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Rusya'nın Dağıstan bölgesinde gerçekleşen terör saldırıları ele alındı.
Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türkiye'nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu, saldırıları nefretle kınadıklarını belirtirken yaşamını yitirenler için Rus halkına taziye, yaralılar için de acil şifa dileklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki tüm çatışmaların sona erdirilmesi için çabalamaya devam edeceğini söyledi.

TEMMUZ BAŞINDA ASTANA'DA GÖRÜŞECEKLER

Kazakistan'ın Astana şehrinde 3-4 Temmuz'da düzenlenecek olan Şangay İş Birliği Örgütü toplantısı sırasında iki liderin yüzyüze görüşmesi de bekleniyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin ile görüştü: Dağıstan'daki terör saldırısı ele alındı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Vladimir Putin
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.