Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek

Kazakistan'ın başkenti Astana'da 3-4 Temmuz'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da 3-4 Temmuz'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısına katılacak. Erdoğan burada Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek.

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan önümüzdeki günlerde art arda önemli zirvelere katılacak. Erdoğan, Astana'da 3-4 Temmuz'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısına katılacak.

Erdoğan burada Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek. NATO Liderler Zirvesi için 9 Temmuz'da ABD'ye gidecek olan Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'la bir araya gelecek.

Çok yönlü ve etkin diplomasi anlayışıyla temaslarını sürdüren Başkan Erdoğan önümüzdeki günlerde art arda önemli zirvelere katılacak.

Kazakistan'ın başkenti Astana'da 3-4 Temmuz'da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısına katılacak Erdoğan burada Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek.

Erdoğan ile Putin'in ele alması beklenilen en önemli konulardan birinin son günlerde yapılan açıklamalarla yeniden ısınan Suriye meselesi olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Vladimir Putin'le görüşecek ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Putin
GÜNÜN VİDEOSU

Şarkıcı Atilla Taş adliyede çark etti: Erdoğan'a saygı duyacağız!

Şarkıcı Atilla Taş'ın, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Taş duruşmanın ardından, "Söyleyecek bir şey yok, ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem. Bu ülkenin cumhurbaşkanıdır, saygı duyacağız." dedi.