Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Suudi Arabistan'a gidiyor! Cuma namazını Kabe'de kılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Suudi Arabistan'a uçacak. Erdoğan'ın, Suudi Kralı Selman ve Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile birlikte Cuma namazını Mekke'de kılacağı belirtildi. Kralı Selman, daha önceki telefon görüşmesinde Erdoğan'ı Mekke'de bayram namazına davet etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Suudi Arabistan'a gidiyor.

Yoğun bir ziyaret programı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Suudi Kralı Selman ve Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile birlikte Cuma namazını Mekke'de kılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce Suudi Arabistan Kralı Selman ile telefonda görüşmüş ve Kral Selman, kendisini Mekke'de bayram namazına davet etmişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Suudi Arabistan'a gidiyor! Cuma namazını Kabe'de kılacak ile ilgili etiketler Mekke Kabe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram namazı kral selman
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.