Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere 'Emcüklenmiş geri zekalılar' diyen Dilruba, Özgür Özel'in onur konuğu oldu!

Sokak röportajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere "Emcüklenmiş geri zekalılar" diyen Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in onur konuğu oldu.

Dilruba Kayserilioğlu, İzmir'de bir sokak röportajında hakaret dolu sözleri nedeniyle büyük tepki çekmişti. 

Röportaj sırasında “21. yüzyılın göbeğinde parlamenter sistemden çıkıp koca ülkeyi tek bir adama verirsek, o da babasının ahırı gibi kullanır. Elin Arap’ı öldü diye ben neden yas tutuyorum? Utanmasa 40’ını da biz çıkartacağız” ifadelerini kullanmıştı.

İnstagram’ın kapanması ile ilgili ise, “Sosyal medyayı kullanan influencer’lar var. Türkiye’nin hatta dünyanın artık yüzde 90’ı geçimini Instagram üzerinden sağlıyor. Hiçbir gerekçe sunmadan bir akşam çat diye ‘kapattım, oldu’ olmaz” dedi. 

 

“BEYNİ EMCÜKLENMİŞ GERİ ZEKALILARSINIZ”

Hakaretlerine ard arda devam eden Dilruba Kayserilioğlu, “Özgürlük haklarınızı bir kişiye teslim eden gerizekalılarsınız. Onu Allah’tan üstün tutup taptığınız için geri zekalısınız. Sosyal medyanın yasaklanmasını destekleyen ve hayvanlar ile ilgili katliam yasasına destek verdiğiniz için beyni emcüklenmiş birer geri zekalılarsınız” ifadelerini kullandı. 

Skandal sözleri sonrası 'halkı kin ve düşmanlığa teşvik' suçundan tutuklanan Kayserilioğlu, dün tahliye edildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere 'Emcüklenmiş geri zekalılar' diyen Dilruba, Özgür Özel'in onur konuğu oldu! - Resim : 2

ÖZGÜR ÖZEL'İN ONUR KONUĞU OLDU...

Kayserilioğlu'nun tahliyesi sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken bir hamle geldi. 

Bu yıl 93.'sü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in onur konuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere hakaret eden Dilruba oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere 'Emcüklenmiş geri zekalılar' diyen Dilruba, Özgür Özel'in onur konuğu oldu! - Resim : 3

"CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİK"

Dilruba'ya teşekkür eden Özel şu ifadeleri kullandı:

Ben yerel seçimlerde sonra birkaç ziyaret ve açılış dışında uzun süre İzmir’de olamadım. Bugün burada olmak kıymetli. Ben bugün burada bizimle olan birini anmak istiyorum. İzmir zaman zaman haklı tepki gösteren, hak ettiğini almadığında sözünü esirgemeyenlerin kenti. İzmir’de bir kardeşimiz bir mikrofona birkaç şey söyledi. Biz dün onu cezaevinde ziyaret ettik. Ben çok emin bir şekilde şunu yaptım. Cezaevine gidip de kapının önüne çıkıp da şunu da yapacağız, onu da yapacağız demek yerine ‘Haksızlığa itiraz etmek önemli bir melesidir.

"İYİ Kİ VARSIN DİLRUBA"

Bir de cezaevinde bir davet yaparsanız o davet kısa sürede karşılığını bulur. ‘Dilruba, sen buradan çıkacaksın. Ben kapının önünde bir konuşma yapacağım. Seni de davet edeceğim.’ Sen buradan çıkıp partimizin kuruluş yıldönümü kutlamalarında bizimle olacaksın’ dedim. Dilruba’ya koruma memurlarının yanında dedim ki ‘burada racondur. Ziyarete gelen iade-i ziyarete gitmen lazım’ dedim ‘İnşallah Özgür Bey’ dedi. Kendisi 24 saat olmadan iade-i ziyarete geldi. İyi ki varsın Dilruba. CHP, düşünce özgürlüğünü sonuna kadar savunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere 'Emcüklenmiş geri zekalılar' diyen Dilruba, Özgür Özel'in onur konuğu oldu! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel CHP İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.