Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan oğlunu kaybeden Safiye Soyman'a taziye telefonu

Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığı ile mücadele eden ve yatağa bağımlı yaşayan 47 yaşındaki oğlu Harun Akaröz, vefat etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Safiye Soyman'a oğlunun vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığı ile mücadele eden ve yatağa bağımlı yaşayan oğlu Harun Akaröz (47), dün sabah hayata gözlerini yumdu. Yaz aylarını Burdur'un Yeşilbaş köyünde geçiren Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan oğlunu kaybeden Safiye Soyman'a taziye telefonu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SAFİYE SOYMAN'A TELEFON

Oğlunun vefat haberini Bodrum'da alan Safiye Soyman, derhal Burdur'a hareket etti. Bu zor gününde evlat acısı yaşayan Soyman'a Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla ulaşıp başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erdoğan, sanatçı Safiye Soyman'ı telefonla arayarak oğlu Harun Akaröz'ün vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Harun Akaröz, 24 yıl boyunca MS hastalığı ile mücadele etmiş, bu süreçte yatağa bağımlı bir yaşam sürmüştü. Hastalığın getirdiği zorluklara rağmen yazları Yeşilbaş köyünde geçirerek moral bulmaya çalışıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan oğlunu kaybeden Safiye Soyman'a taziye telefonu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.