Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Meral Akşener görüşmesinde gündemi sarsacak iddia!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde Külliye'de yaptığı görüşmenin yankıları sürüyor. Yapılan görüşmede, Akşener'in Devlet Bahçeli'ye yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle özür dilediği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde Külliye'de yaptığı görüşmenin yankıları sürüyor. Gazeteci Ferhat Murat, EKOLTV'de katıldığı canlı yayında Erdoğan - Akşener görüşmesine dair önemli bilgiler verdi. Murat, Akşener'in MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle özür dilediğini söyledi.

''ZATEN BİR SÜREDİR AKŞENER İLE ERDOĞAN DİYALOG HALİNDEYDİ''

Ferhat Murat açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Zaten bir süredir Erdoğan ve Akşener diyalog halindeydi. Yerel seçimlerden önce dolaylı yoldan iletişim süreci vardı.

''ÖZÜR DİLEME SÜRECİ GERÇEKLEŞTİ''

Meral Akşener, Sayın Cumhurbaşkanı ile dolaylı şekilde görüşürken öncelikle Bahçeli ile dolaylı ve telefonla görüşme yaptı. Bir taraftan da dolaylı bir şekilde Devlet Bahçeli'yle sonrasında da telefonda görüştü. Geçmişe yönelik siyasi alanda sarf edilen sözlerden dolayı özür dileme süreci gerçekleşti. Bu görüşme genel başkan iken oldu. Bu görüşmede İYİ Parti'nin stratejilerini belirleme noktası yoktu." 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Meral Akşener görüşmesinde gündemi sarsacak iddia! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Meral Akşener İYİ Parti Devlet Bahçeli MHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.