Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Çekya maçı öncesi A Milli Futbol Takımı’na tam destek: 85 milyon tek yürek olarak yanında olacağız!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son hafta maçında, Çekya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşacak. Ay-Yıldızlılar'ın turnuvadaki kader mücadelesi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı AK Parti Grup Toplantısı'nda Millilere destek açıklamasında bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son hafta maçında, Çekya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşacak.

Ay-Yıldızlılar'ın turnuvadaki kader mücadelesi öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün katıldığı AK Parti Grup Toplantısı'nda Millilere destek açıklamasında bulundu.

''MİLLETİN SİNİR UÇLARIYLA OYNAMA GİRİŞİMLERİ ASLA MASUM DEĞİLDİR''

Portekiz maçı sonrası A Milli Futbol Takımı üzerinden yapılan dezenformasyonlara yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "85 milyonun kenetlendiği Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, Portekiz maçı sonrasında bu zihniyete mensup kansızların milletin sinir uçlarıyla oynama girişimleri asla masum değildir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizin birliğini bozamayacaklar. Ne kadar çirkefleşseler de, toplumsal barışımıza kast edemeyecekler. AK Parti olarak, Kandil'in ayak takımına, azılı ve kadrolu militanlarına meydanı bırakmadık, Allah'ın izniyle, bundan sonra da bırakmayacağız. Türkiye'nin başarıları karşısında karalar bağlayan müptezellere, yeni hezimetler yaşatmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

"85 MİLYON TEK YÜREK OLARAK, DUALARIMIZLA A MİLLİ TAKIMI'MIZIN YANINDA OLACAĞIZ''

Çekya maçında Ay-Yıldızlılar'a başarı dileklerinde bulunan Cumhurbaşanı Erdoğan, "A Milli Takımı'mız, Gürcistan'ı 3-1 yenerek turnuvaya çok iyi başlangıç yaptı. Portekiz karşısında maalesef hiç hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Millilerimizin bu akşam inşallah Çekya karşısında 85 milyonu gururlandıracak tarihi bir zafere imza atacaklarına inanıyorum. Aslanlarımıza şimdiden başarılar diliyor, Rabb'im ayaklarına taş değdirmesin diyorum. İnşallah bu akşam 85 milyon tek yürek olarak, dualarımızla A Milli Takımı'mızın yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Çekya maçı öncesi A Milli Futbol Takımı’na tam destek: 85 milyon tek yürek olarak yanında olacağız! ile ilgili etiketler Çekya Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.