Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Merih Demiral açıklaması: "Kimse Fransızlara niye horozlanıyorsun diyor mu?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral'ın bozkurt işaretli gol sevinciyle ilgili soruşturmasına ilişkin konuştu. Erdoğan, "Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu? Kimse kalkıp da Fransızların formasında horoz var, niye horozlanıyorsun diyor mu? Orada Merih heyecanını bu görüntüyle verdi." ifadelerini kullandı.

Avusturya'ya karşı oynanan EURO 2024 son 16 turu maçında A Milli Takım'ın gollerini atan Merih Demiral, sevincini eliyle bozkurt işareti yaparak göstermişti. UEFA'nın bu hareketle ilgili soruşturma başlatmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulundu.

ERDOĞAN: "MERİH HEYECANINI BU GÖRÜNTÜYLE VERDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu? Kimse kalkıp da Fransızların formasında horoz var, niye horozlanıyorsun diyor mu? Orada Merih heyecanını bu görüntüyle verdi." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Merih Demiral açıklaması: "Kimse Fransızlara niye horozlanıyorsun diyor mu?" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Merih Demiral Milli Takım Euro 2024