Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Narin Güran açıklaması: O kişilere çok sert tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili "Kimileri, 8 yaşında hayattan koparılmış bir çocuğun cenazesi üzerinden siyaset yapacak kadar insanlıktan çıkabiliyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mevlid-i Nebi Haftası açılış programında konuştu.

Yaklaşık 1 aydır tüm Türkiye'nin yüreğini sızlatan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cinayet üzerinden siyaset yapanlara tepki gösterdi.

Erdoğan'ın Narin Güran cinayetine ilişkin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"İdeolojik bağnazlık son günlerde öyle vahim boyutlara ulaştı ki... Bu ideolojik bağnazlık 85 milyon olarak hepimizin yüreğini yakan Narin yavrumuzun vahşice katledilmesi hadisesinde de yaşanıyor.

Birileri daha olayın ilk anından itibaren bu cinayeti bir kamplaşma, bir kutuplaşma aracına dönüştürmek için her yola başvurdular.''

''KİMİLERİ BİR ÇOCUĞUN CENAZESİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPACAK KADAR İNSANLIKTAN ÇIKABİLİYOR''

''Oysa ki ortada vahşi bir cinayet var. Ortada masum bir sabinin öldürülmesi var. Ortada kalp taşıyan herkesin içine kor gibi düşen bir ateş var. 

Fakat buna rağmen kimileri 8 yaşında hayattan koparılmış bir çocuğun cenazesi üzerinden siyaset yapacak kadar insanlıktan çıkabiliyor"

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Narin Güran açıklaması: O kişilere çok sert tepki gösterdi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Narin Güran Diyarbakır Bağlar cinayet Ceset ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Eli alçılı adamın yumrukları sosyal medyayı salladı

Elazığ'da iki şahıs, Kültür Park içerisinde tekme yumruk birbirine girdi. Kavga eden şahıslardan birinin elinin alçılı olması dikkat çekti.