Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan üst düzey temas: ABD'den tüm dünyaya Lübnan çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu dolayısıyla New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi'nde temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necib Mikati'yi kabul etti.

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu dolayısıyla New York'ta bulunan Erdoğan, Türkevi'nde temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necib Mikati'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili temasları kapsamında Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile Türkevi’nde bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Görüşmede Erdoğan, Türkiye'nin İsrail tarafından hedef alınan Lübnan'ın yanında olduğunu belirtti. Uluslararası toplumun İsrail saldırganlığını durduracak bir çözümü acilen hayata geçirmesi gerektiğini de ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan üst düzey temas: ABD'den tüm dünyaya Lübnan çağrısı!

BİR GÖRÜŞME DAHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyp Erdoğan, ikili görüşmeleri kapsamında Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdulfettah el-Burhan ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan üst düzey temas: ABD'den tüm dünyaya Lübnan çağrısı! - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan üst düzey temas: ABD'den tüm dünyaya Lübnan çağrısı! ile ilgili etiketler ABD New York Birleşmiş Milletler Türkiye Lübnan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Denizli'de vahşet: Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor

Denizli'de kimliği belirsiz kişi keçi sürüsüne kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 10 keçinin telef olduğu vahşette, sahiplerinin yaşatmak için omuzunda taşıdığı keçilerin inlemesi yürekleri sızlattı.