Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef almıştı: İsrailli Bakan Yisrael Katz'a, Dışişleri Bakanlığı haddini bildirdi!

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef alan İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a tepki gösterdi. Katz'ın Binyamin Netanyahu hükümetinde dahi herhangi bir itibarı bulunmadığını ifade eden Bakanlık, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Hamas Müslümanlar için direniyor." sözleri terör devleti İsrail'i rahatsız etti.

Sosyal medyayı iftira kampanyalarının merkezi haline getiren terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, yine küstahça sözlerle Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Katil bakanın alçakça saldırısına Türkiye'den cevap gecikmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef almıştı: İsrailli Bakan Yisrael Katz'a, Dışişleri Bakanlığı haddini bildirdi!

"TÜRKİYE'DEKİ KULLANICILARININ DİKKATİNİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR"

X hesabından yazılı açıklamada bulunan Dışişleri Bakanlığı, Yisrael Katz'ın soykırımcı Binyamin Netanyahu hükümetinde dahi herhangi bir itibarı bulunmadığını ifade etti.

İşgalci İsrailli bakanın Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalıştığını vurgulayan Bakanlık, "Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef almıştı: İsrailli Bakan Yisrael Katz'a, Dışişleri Bakanlığı haddini bildirdi! - Resim : 2

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: 

''İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alan iftira ve yalan dolu bir sosyal medya paylaşımı daha yaptığı görülmektedir. Adıgeçen şahsın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu Hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır. Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır. Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir.''

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, şu paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı:

"Recep Tayyip Erdoğan Hamas'taki dostları uğruna Türk halkını nefret ve şiddet ateşine atmaya devam ediyor. Bugün ise İslam ülkelerini İsrail'e karşı ittifak kurmaya çağırıyor ve "İsrail'in bölgedeki ülkeleri, özellikle de Türkiye'yi fethetmek istediğini" iddia ediyor. Bu tehlikeli bir yalan ve kışkırtmadır. İsrail, sınırlarını ve vatandaşlarını Hamas'ın katillerinden ve tecavüzcülerinden ve İran'ın önderlik ettiği Şii kötülük ekseninden savunuyor. Erdoğan ve Müslüman Kardeşler, İran ile yıllardır beraber çalışarak Ortadoğu'daki ılımlı yönetimleri istikrarsızlaştırıyor. İyisi mi Erdoğan sadece sussun ve utansın." 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı küstahça hedef almıştı: İsrailli Bakan Yisrael Katz'a, Dışişleri Bakanlığı haddini bildirdi! ile ilgili etiketler Türkiye İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım Recep Tayyip Erdoğan Dışişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.