Cumhuriyetçi Parti'nin kongresinde alarm: Şüpheli öldürüldü!

Donald Trump'ın suikast girişimine uğramasının ardından Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında şüpheli bir şahıs, polis tarafından vurularak öldürüldü.

Amerika Birşeşik Devletleri'nin Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında polisin bir kişiyi vurarak öldürdüğü bildirildi.

Cumhuriyetçilerin Kongresi'nde güvenliğin artırılması için Ohio'dan gelen bir polis memuru kongre yakınlarında şüpheli görünümlü birini tespit etti.

Görgü tanıkları, şüphelinin elinde iki bıçak bulunduğunu ve bıçakları polise doğru savurduğunu söyledi.

Cumhuriyetçi Parti'nin kongresinde alarm: Şüpheli öldürüldü!

ŞÜPHELI VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ohio'dan gelen polis, Milwaukee kentinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi yakınlarında bulunan söz konusu şüpheliyi vurarak öldürdü.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz'da seçim mitingi sırasında uğradığı suikast girişiminin ardından, ilk kez dün akşam Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi'ne katılarak halk karşısına çıkmıştı.

Trump'ın perşembe günü kongrede bir konuşma yapması bekleniyor.

Cumhuriyetçi Parti'nin kongresinde alarm: Şüpheli öldürüldü! ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Küçükçekmece'de intihar etmeye çalıştı... Yastık ve minderlerin üzerine düştü!

Küçükçekmece’de bir kişi iki katlı binanın 2'nci katından atlayarak intihara kalkıştı. 2'nci kattan atlayan şahıs vatandaşların son anda beton zemine koyduğu yastık ve minderlerin üzerine düştü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.