Cüneyt Çakır'dan şok karar! Hakemliği mi unuttu?

Süper Lig'de oynanan Sivasspor-Konyaspor maçında hakem Cüneyt Çakır ev sahibi takım lehine tartışmalara neden olan bir penaltı kararı verdi. Çakır'ın verdiği karar sonrasında yeşil beyazlıların taraftar hesapları tecrübeli hakeme isyan etti.

Son dönemlerde verdiği tartışmalı kararlarla tepkileri üzerine çeken Cüneyt Çakır, Sivasspor-Konyaspor maçında yeni bir skandala imza attı.

Hafta içerisinde Tottenham-Real Madrid maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan Cüneyt Çakır, Süper Lig'de de olay çıkartan bir karar verdi.

Sivasspor-Konyaspor maçının 14. dakikasında ev sahibi takımın oyuncusu Bifouma'nın Eren Albayrak'ın ayağına basması sonrasında Cüneyt Çakır penaltı noktasını işaret etti. Konyasporlu futbolcuları isyan ettiren bu kararın arkasından yeşil beyazlıların taraftar hesapları sosyal medyadan tecrübeli hakemi emekli olmaya davet etti.

İşte Cüneyt Çakır'ın Konyaspor lehine faul vermesi gerekirken penaltı noktasını gösterdiği pozisyon;

sdfAljsdlkjflaskf

Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır

Cüneyt Çakır'dan şok karar! Hakemliği mi unuttu? ile ilgili etiketler Sivasspor Konyaspor cünet çakır hakemliği unuttu
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.