Dansı ile olay yaratan Zeynep Bastık Harbiye'yi salladı!

Zeynep Bastık, 1 Temmuz Cumartesi akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce hayranının coşkuyla eşlik ettiği konserde Bastık, en sevilen şarkılarını seslendirdi ve sahnedeki enerjisiyle izleyenleri büyüledi.

Konser sonrası sevgilisi oyuncu Serkay Tütüncü ve yakın dostlarıyla bir mekanda after party yapan Bastık, eğlenceye doyasıya devam etti. Bu gecede dikkat çeken bir detay ise Bastık'ın arkadaşı Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç ile yaptığı samimi dans oldu. İkilinin samimiyeti ve dansı sosyal medyada çok konuşuldu. 

KOONSER VE SONRASINDA NELER YAŞANDI?

Zeynep Bastık, Harbiye'yi dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir konser yaşattı. Bastık, sahnedeki enerjisi ve güçlü vokaliyle izleyenleri mest etti. Sevgilisi Serkay Tütüncü, konserde Bastık'ı yalnız bırakmadı ve ona destek verdi.

Konser sonrası after party'de Bastık, dostlarıyla eğlenceye doyasıya devam etti. Bastık'ın Baran Mengüç ile yaptığı samimi dans, sosyal medyada gündem oldu. Zeynep Bastık'ın Harbiye konseri, yaz sezonunun en çok konuşulan konserlerinden biri oldu. Şarkıcının sahne performansı ve enerjisi hayranlarından tam not alırken, after party'de yaşadığı eğlenceli anlar da sosyal medyada gündem oldu.

Dansı ile olay yaratan Zeynep Bastık Harbiye'yi salladı! ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Harbiye dans