Deha dizisi konusu ne? Deha dizisi oyuncuları kim? Deha dizisi hangi kanalda?

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Deha dizisi yepyeni bir kadro ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez ve Onur Saylak gibi büyük oyuncuların yer aldığı dizinin konusu merak ediliyor. İşte Deha dizisi hakkında tüm merak edilenler...

Show TV'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi "Deha" ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu gibi güçlü oyuncuları bir araya getiren dizinin setinden ilk görüntüler paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu bu yeni yapım, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi, hikayesi ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar da şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, Deha dizisi ne zaman ekrana gelecek? İşte, Show TV'nin yeni dizisi "Deha" hakkında merak edilenler...

DEHA DİZİSİ ÇEKİMLERİ BAŞLAMIŞTI

ShowTV’nin yeni sezonda izleyicilerle buluşturacağı yeni dizisi Deha, geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlamıştı.

Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizinin İstanbul’da devam eden çekimlerinden ilk kareler yayınlandı.

DEHA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu Deha dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Deha yayın tarihi netleştiğinde haberimizde yer verilecektir.

DEHA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Deha dizisi, biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli bir hikayeyi ekranlara taşıyacak.

Merakla beklenen yeni yapım oyuncu kadrosu ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yeni sezonda izleyicileri ekran başına toplayacak.

DEHA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Deha dizisinin oyuncu kadrosunda;

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu (çocuk oyuncu) yer alıyor.

İşte ilk tanıtım...

 
Deha dizisi konusu ne? Deha dizisi oyuncuları kim? Deha dizisi hangi kanalda? ile ilgili etiketler Deha Show TV dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.