Deha dizisinin konusu ne, ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

Ay Yapım'ın yeni ve merakla beklenen dizisi "Deha", geçtiğimiz haftalarda çekimlere başladı. İlk karelerin paylaşılmasıyla birlikte, izleyicilerin ilgisini çeken dizinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Peki, Deha dizisinin konusu ne, ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler, hangi kanalda? İşte, Deha dizisinin konusu ve oyuncuları!

Deha," geçtiğimiz haftalarda çekimlere start verdi. İlk sahnelerin paylaşılmasıyla birlikte izleyicilerin dikkatini çeken dizi, oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili yeni detayları da beraberinde getirdi. Peki, Deha dizisi neyi anlatıyor, hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? İşte, Deha dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilmeniz gerekenler!

Deha dizisinin konusu ne, ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler, hangi kanalda?

DEHA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Deha, birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer gibi tanınmış oyuncular yer alıyor. Ayrıca Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve çocuk oyuncu Yusuf Selim Uğurlu da dizide rol alacak.

DEHA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Umut Aral’ın üstlendiği Deha, bir baba ve oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan derinlikli bir intikam hikayesini anlatıyor. Dizinin hikayesi, iyilikte ve kötülükte farklı dehalara sahip bu iki karakterin, herkesin gizlediği yüzleriyle tanışmasını ekrana taşıyacak.

DEHA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul’da devam eden çekimlerden paylaşılan ilk görüntüler, izleyicilere dizinin atmosferi ve karakterleri hakkında ipuçları veriyor. Deha, oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yeni sezonda ekranlarda fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

Deha dizisinin konusu ne, ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.