Deha'dan Prens'e saygı dolu referans: Altınok'tan Aras Bulut İynemli'ye övgü dolu sözler...

Show TV'nin yeni dizisi Deha'da Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Devran karakteri, dizinin ilk bölümünde unutulmaz bir dizi olan Prens'e gönderme yaparak dikkat çekti.

Aras Bulut İynemli, Deha'nın ilk bölümünde Prens dizisinde yer alan ikonik bir repliği kullanarak izleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Bu beklenmedik gönderme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Prens dizisinin başrol oyuncusu Giray Altınok, bu anlamlı jest karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aras Bulut İynemli'yi tebrik ederek, bu tür referansların Türk dizi sektörü için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. İşte o paylaşım...

OYUNCULUK PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Deha dizisiyle ekranlara dönen Aras Bulut İynemli, farklı bir karaktere hayat vererek oyunculuk yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi. İynemli'nin, Prens dizisine yaptığı bu saygı dolu gönderme, dizi severler tarafından büyük beğeni topladı.

Deha'dan Prens'e saygı dolu referans: Altınok'tan Aras Bulut İynemli'ye övgü dolu sözler... ile ilgili etiketler Deha Aras Bulut İynemli Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "Ben öldürmedim" dedi

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "gencecik polisi şehit ettin pişman mısın?" sorusuna "Öyle bir şey yok. Bana saldırdılar" diye cevap verdi.