DEM Partili Kurtalan belediye eş başkanı Sadiye Aktin ve 4 şüpheli gözaltına alındı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde Belediye Eş Başkanı Sadiye Aktin'in de olduğu DEM Partili 5 şüpheli, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında DEM Parti'li Kurtalan Belediyesi meclis üyesi ve Eş Başkanı Sadiye Aktin gözaltına alındı.

Aktin ile DEM Parti ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe eş başkanlarının da aralarında olduğu 5 şüpheli, 'Terör örgütü propagandası' yaptıkları gerekçesiyle gözaltında. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

KİMLER GÖZALTINDA?

Sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin, DEM Parti Kurtalan İlçe Eş Başkanı Saliha Sak, Demokratik Bölgeler Partisi İlçe Eş Başkanı Sultan Yorulmaz, Kurtalan Belediye Meclis Üyesi Mehpare Yeşilbaş ve belediye çalışanı Gülbahar İvdil gözaltına alındı.

DEM Partili  Kurtalan belediye eş başkanı Sadiye Aktin ve 4 şüpheli gözaltına alındı

DEM Partili Kurtalan belediye eş başkanı Sadiye Aktin ve 4 şüpheli gözaltına alındı ile ilgili etiketler DEM Parti Siirt Kurtalan
GÜNÜN VİDEOSU

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı! Musalla taşından hastaneye...

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken musalla taşının üstündeki tabuttan ses gelmeye başladı. Camiye çağrılan sağlık ekipleri, Bayşu'yu kalp masajının ardından ambulansla hastaneye götürdü.