Demet Akalın, Aleyna Tilki hakkında açtı ağzını yumdu gözünü

Ünlü şarkıcı Demet Akalı, Aleyna Tilki hakkında açıklama yaparken açtı ağzını yumdu gözünü. Akalın "Aleyna Tilki'ye tahammülüm yok" açıklamasında bulundu.

Instagram üzerinden yeni başlayan canlı yayın uygulamasını deneyen Demet Akalın, yayın esnasında Aleyna Tilki şarkısına denk gelince sert bir tepki verdi. Son dönemde sık sık gündeme gelen ve alkollü mekanlarda sahne alması yasaklanan Aleyna Tilki'ye bir şok da Demet Akalın'dan.

ŞARKIYI DUYUNCA KANAL DEĞİŞTİRDİ

Araç kullanırken çekim yapan Demet Akalın, takipçileriyle konuştuğu sırada radyoda Aleyna Tilki şarkısı çalmaya başlayınca kanalı değiştirdi. Akalın, kanalı değiştirirken bir yandan da ” Tahammül edemiyorum bu kıza ve şarkısına” şeklinde bir yorumda bulundu.

Demet Akalın'ın bu tavrının sebebinin; Aleyna Tilki ile neredeyse kanlı bıçaklı olan şarkıcı Fulin’e verdiği desteğin yattığı iddia ediliyor.

sdgdfgdfg

Kendi albümü için besteci ve söz yazarı Sinan Akçıl'dan aldığı bir parçayı Fulin'e hediye eden Demet Akalın, bu jestini Twitter hesabından takipçileriyle de paylaşmıştı.

Demet Akalın, Aleyna Tilki hakkında açtı ağzını yumdu gözünü ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki Açıklama çarpıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti

NBA'in unutulmaz isimlerinden Magic Johnson'ın başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'i desteklediğini açıklamasının ardından trans birey oğlunun Paris Moda Haftası'ndaki görüntüsü Donald Trump taraftarlarının diline düştü. ABD başkan adayı Trump LGBT karşıtlığıyla biliniyor.