Demet Akalın'dan Acun Ilıcalı'ya MasterChef göndermesi: "Patron MasterChef'ten kazanıyormuş!"

Geçtiğimiz sezon Jess Molho ile birlikte sunduğu "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" programının neden ekranlara veda ettiğini merak eden takipçisine verdiği yanıtla Demet Akalın bir kez daha gündeme oturdu.

Şarkıcı, takipçisinin sorusunu yanıtlamak yerine, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak, "Valla yokmuş program patron MasterChef'ten kazanıyormuş." dedi. Bu açıklamasıyla Akalın, programının iptal edilmesinin nedeninin MasterChef'e daha fazla kaynak ayrılması olduğunu ima etti.

MASTERCHEF'İN SIKI TAKİPÇİSİYDİ

Bilindiği gibi Demet Akalın, MasterChef yarışmasını büyük bir ilgiyle takip ediyor ve sosyal medya hesaplarından yaptığı yorumlarla sık sık gündeme geliyor. Hatta yarışmacılarla ilgili yaptığı paylaşımlarla da yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geliyor.

GERİLİM Mİ YAŞANDI?

Akalın'ın bu açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı takipçileri bu açıklamayı esprili bulurken, bazıları ise iki isim arasındaki gerilim olduğunu düşündü.

Demet Akalın'dan Acun Ilıcalı'ya MasterChef göndermesi: "Patron MasterChef'ten kazanıyormuş!" ile ilgili etiketler MasterChef Acun Ilıcalı Demet Akalın
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.