Demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu bakın nasıl kutladı! Şarkıcıların kliplerini aratmıyor...

İnşaat işçisi genç, demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu yaptığı eğlenceli bir video ile kutladı. Elazığ'da ise sürü sahipleri, aylık 70 bin lira ve 30 GB internet vermelerine rağmen çalıştıracak çoban bulamadıklarını dile getirdi. Gençlerimizin işsizlikten yakınırken bu maaşlara ve imkanlara çalışacak işçi bulunmaması dikkat çekiyor.

Hayvancılık ve inşaat sektöründe çalışacak nitelikli iş gücünün azalması, şehirleşmenin artmasıyla birlikte geleneksel meslekler artık genç nesiller tarafından tercih edilmiyor.

DEMİRCİ YEVMİYELERİNİN 3 BİN LİRA OLUŞUNU KUTLADI

İnşaat işçisi bir genç, demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu yaptığı eğlenceli videoyla kutladı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olurken, videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları gencin enerjisine hayran kaldı. 

Şarkıcıların kliplerini aratmayacak şekilde pozlar veren inşaat işçisinin o anları büyük beğeni topladı. 

Demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu bakın nasıl kutladı! Şarkıcıların kliplerini aratmıyor...

70 BİN LİRA MAAŞLA ÇALIŞTIRACAK ÇOBAN BULAMIYORLAR

Türkiye'de gençler iş bulamamaktan yakınırken Elazığ'da da sürü sahipleri, aylık 70 bin lira ve 30 GB internet vermelerine rağmen çalıştıracak çoban bulamıyor. 

Aylık 70 bin lira alan ve yeme, içme, barınma gibi ihtiyaçları üretici tarafından karşılanan çobanlar, aylık 30 GB internet paketi de talep ediyor. Sürü sahipleri tüm istekleri kabul etmesine rağmen yine de çoban bulamıyor.

Demirci maaşlarının 90 bin TL'yi çoban aylıklarının 70 bin lirayı bulduğu ülkemizde ne yazık ki gençler işsizlikten dert yanıyor. 

Demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu bakın nasıl kutladı! Şarkıcıların kliplerini aratmıyor... - Resim : 2

İTHAL ÇOBAN DÖNEMİ

Yozgat’ta da ilkbahar ve yaz mevsiminde hayvanlarını otlatacak çoban bulamadıklarından yakınan bazı besiciler Afganistan’dan çoban getiriyor.

 

 

Demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu bakın nasıl kutladı! Şarkıcıların kliplerini aratmıyor... ile ilgili etiketler Çoban Demirci maaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Osmaniye'de 1 ton sahte bal yakalandı! Vatandaşa yedireceklerdi

Osmaniye’de jandarmanın düzenlediği operasyonda 1 ton sahte bal ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli hakkında, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokmak suçundan adli işlem başlatıldı.