Deniz Akkaya'yı yıkan ölüm! Baba acısı yaşıyor...

Deniz Akkaya, babası Muzaffer Akkaya'nın vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla, babasına olan sevgisini ve yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Akkaya'nın paylaşımı, baba-kız ilişkilerindeki karmaşıklıkları ve aile içi yaşanan sorunları gözler önüne serdi. Kızının velayeti konusunda babasının kendisine destek vermemesi ve hatta aleyhine hareket etmesi, Akkaya'yı derinden yaralamıştı. Babasının vefatıyla birlikte bu yaralar bir kez daha canlandı.

Akkaya, babasına olan sevgisini ve hayranlığını dile getirirken, aynı zamanda aralarındaki derin kırgınlığı da ifade etti. Babasının, kızıyla yaşadığı sorunlarda kendisine destek çıkmak yerine eski eşinin tarafını tuttuğunu belirten ünlü isim, bu durumun kendisini çok üzdüğünü söyledi.

"Kız Çocukları Sadece Babadan Takdir Görmek İster"

Deniz Akkaya, babasının başarılı bir bürokrat olmasına rağmen kendisine yeterince değer vermediğini ve kızının başarısından ziyade eski eşinin tarafını tuttuğunu belirtti. "Kız çocukları sadece babadan takdir görmek ister" diyen Akkaya, babasının bu tutumunun kendisini çok etkilediğini ifade etti.

"Bir Başka Hayatta Rakip Olmak İsterim"

Akkaya, babasına yazdığı veda mesajında, "Bu hayatta baba kız olduk, bir başka hayatta çok isterim adil şartlarda rakip olmayı" diyerek, aralarındaki rekabetin bir başka hayatta devam etmesini diledi.

Annesini Kaybetmenin Acısıyla Başa Çıkmaya Çalışırken...

Deniz Akkaya, 2019 yılında annesi Dinemis Akkaya'yı kaybetmişti. Babasının ölümüyle birlikte, anne ve babasını kısa bir süre içinde kaybeden ünlü isim, büyük bir acı yaşıyor.

Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Deniz Akkaya'nın duygusal paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri, ünlü isme başsağlığı dileklerinde bulunurken, aynı zamanda baba-kız ilişkilerindeki karmaşık duygulara da dikkat çektiler.

İşte sosyal medya paylaşımı...

"YAKIŞIKLILAR YAKIŞIKLISI BABAM"

Akkaya, sosyal medya hesabından babasının bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü isim, paylaşımına "Yakışıklılar yakışıklısı babam... Kalabalık ailesinde bir tek okumayı becerebilmiş , üst düzey bürokrat olmuş, işini hepimizden çok sevmiş olan babam. İşine olan aşkından ismimi Deniz koydun, ablamın ismini kaptanların kılavuzu bir yıldızın ismini koydun. Kendi aileninin en büyüğü, kaptanı,tek starı oldun. Sonra emekli oldun, sen içine kapandıkça kızın Türkiye’de kitleleri etkileyen başarılı bir genç kadına dönüştü. Maalesef o günden beri yıldızımız seninle hiç barışmadı. Sen artık bana kızın gibi değil rakibin olarak bakmaya başladın. Kazandığımız onca başarı bir yana, kız çocukları sadece babadan takdir görmek ister. Seninle son yemeğe gittiğimiz gün, senelerdir gittiğin balıkçıda, sahibinin önce bana selam verip tokalaşması nedeniyle yemek yemeden kalktık" notunu düştü.

Deniz Akkaya'yı yıkan ölüm! Baba acısı yaşıyor... ile ilgili etiketler Deniz Akkaya vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Denizli'de vahşet: Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor

Denizli'de kimliği belirsiz kişi keçi sürüsüne kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 10 keçinin telef olduğu vahşette, sahiplerinin yaşatmak için omuzunda taşıdığı keçilerin inlemesi yürekleri sızlattı.