Deniz Uğur'un 'Oğlum kaçırıldı' iddiasına Reha Muhtar'ın avukatından yanıt!

Reha Muhtar'ın avukatı Mustafa Demirel, Muhtar hastanedeyken ‘Çocuğumu kaçırdılar’ şeklinde açıklama yapan Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun'un paylaşımlarına cevap verdi.

Reha Muhtar evinde geçirdiği kaza sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Muhtar'ın yoğun bakımda tedavisi ederken eski eşi Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun, Muhtar'ın velayeti kendisinde olan oğlu Poyraz’ı mahkeme kararına rağmen alıp evine götürmeye çalıştı. Ardından Deniz Uğur 'Çocuğumu kaçırdılar' şeklinde açıklama yaptı. Uğur' avukatı Feyza Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir.Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik. Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şubeye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.''

Reha Muhtar'ın avukatı Mustafa Demirel, Muhtar hastanedeyken ‘Çocuğumu kaçırdılar’ şeklinde açıklama yapan Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun'un paylaşımlarına cevap verdi.

 Mustafa Demirel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Reha Bey’in oğlu Poyraz’ın kaçırıldığına dair bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan yaygara mahiyetinde çirkin bir iddialar dolaşmaktadır. Gerçek bilgiler Poyraz’ın annesi Deniz Hanıma verilmiş olmasına rağmen bu şekilde yaygara çıkartmak ancak kötü niyete işaret eder. Poyraz bazen hastanede babasının yanında bazen de evine gidip gelmektedir. Poyraz daha önceleri annesinin yanında kalmak istemediğini defaatle resmî makamlar önünde beyan etmiş bu durum da kayıtlara geçmiştir. Bu süreç de dahi annesine gitmek istemediğini beyan etmektedir. Hal böyle iken ve ortada sağlık sorunuyla ilgili insani bir durum varken bu insani durumu ve çocuğun psikolojisini hiçe sayarak ve kamuoyunu da manipüle etmek suretiyle durumdan yararlanmaya çalışmak hiç bir şeyle bağdaşmaz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Deniz Uğur'un 'Oğlum kaçırıldı' iddiasına Reha Muhtar'ın avukatından yanıt!

Deniz Uğur'un 'Oğlum kaçırıldı' iddiasına Reha Muhtar'ın avukatından yanıt! - Resim : 2

Deniz Uğur'un 'Oğlum kaçırıldı' iddiasına Reha Muhtar'ın avukatından yanıt! ile ilgili etiketler Feyza Altun Reha Muhtar Deniz Uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.