Derbi mağlubiyeti Fenerbahçe taraftarını ikiye böldü: "Ali Koç istifa" sosyal medyaya damga vurdu, bir bölüm Jose Mourinho'yu suçladı

Fenerbahçe'nin şok Galatasaray mağlubiyeti sonrası sarı lacivertli camia karıştı. Taraftarların bir bölümü Ali Koç istifa başlığını sosyal medyada trendlere sokarken, diğer bir bölüm ise suçlunun Jose Mourinho olduğunu iddia etti.

Süper Lig'in 6.haftasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Galatasaray'a 3-1 yenildi ve sarı-lacivertli camia büyük üzüntü yaşadı.

GALATASARAY İLE PUAN FARKI 5

Büyük umutlarla getirdikleri Jose Mourinho önderliğinde Fenerbahçe, 6. hafta sonunda 13 puanda kaldı. Lider Galatasaray ile puan farkı da 5'e yükseldi.

ALİ KOÇ'A İSTİFA ÇAĞRISI

Maçın kaybedilmesi sonrası taraftarlar sosyal medyada Başkan Ali Koç'u hedef tahtasına koydu. Sosyal medya platformu X'te Ali Koç'un istifa etmesi için 100 binden fazla paylaşım yapıldı.

JOSE MOURINHO'YA TEPKİ

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarların bir bölümü ise Ali Koç ve yönetimin derbi mağlubiyetinde suçunun olmadığını, Jose Mourinho'nun büyük hataları nedeniyle Galatasaray'a kaybedildiğini savundu.

Derbi mağlubiyeti Fenerbahçe taraftarını ikiye böldü: "Ali Koç istifa" sosyal medyaya damga vurdu, bir bölüm Jose Mourinho'yu suçladı ile ilgili etiketler Ali Koç Jose Mourinho Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı

Topluma zerre faydası olmayıp, asalak gibi yaşayan bir suç makinesi dün gece 27 yaşındaki bir polis memurunu şehit etti. Şehit Şeyda Yılmaz'ı hayattan koparan Yunus Emre Geçit isimli şahsın sosyal medyadaki paylaşımları mide bulandırdı.