Derbinin yıldızı Yunus Akgün Fenerbahçe maçına işte bu sözlerle motive edildi

3-1 kazanılan Fenerbahçe derbisinde sahanın yıldızlarından biri olan Yunus Akgün'ün bu müthiş performansının altında yatan motivasyon konuşması ortaya çıktı. Yöneticiler ve teknik direktör Okan Buruk, Yunus Akgün'ü işte bu sözlerle derbiye hazırladı.

Fenerbahçe derbisindeki performansıyla dikkat çeken Yunus Akgün'ü motive eden şey ortaya çıktı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi sonrası Teknik Direktör Okan Buruk ile Sportif AŞ Başkanvekilleri İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş'in 24 yaşındaki futbolcuyla bir toplantı yaptığı belirlendi.

"BAYRAK ARTIK SENDE, ÇIKIŞ YAP"

Bu toplantıda Yunus'a, "Kerem gitti ve bayrağı artık sen devraldın. Sana güveniyoruz ve bu sezon çıkış sergilemeni bekliyoruz" dedikleri öğrenildi.

Bu motive edici sözlerden olumlu etkilenen ve Rize, Gaziantep ve Fenerbahçe karşılaşmalarında ilk 11'de sahaya çıkan Yunus Akgün futboluyla dikkat çekmeye başladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU DA ARAYIP MOTİVE ETTİ

Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun da, sürekli olarak görüştüğü eski takım arkadaşını motive etmek için çabaladığı bildirildi.

Okan Buruk'un Yunus'a şans vermeye devam edeceği ve şimdilik ana planında genç oyuncuyu düşündüğü belirtildi. 

Derbinin yıldızı Yunus Akgün Fenerbahçe maçına işte bu sözlerle motive edildi ile ilgili etiketler Yunus Akgün Galatasaray Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

"Kedi uzanamadığı ciğere..." Yarışma tarihinin en büyük facialarından biri yaşandı

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışma tarihinin en büyük facialarından biri yaşandı. 20'li yaşlarında bir yarışmacı "Kedi uzanamadığı ciğere..." şeklinde başlayan atasözünün devamı nedir? sorusuna "Kış Kış yaparmış" cevabı verdi. Oktay Kaynarca sinirlerine zor hakim oldu...