Destici’den ‘Cumhurbaşkanı Adaylığı’ açıklaması

BBP lideri Destici kendisine yöneltilen ‘Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim?’ sorusuna, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan” sözleriyle yanıt verdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, katılığı tv100 canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BBP lideri Destici, gazeteci Özlem Gürses’in kendisine yönelttiği, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim?’ sorusunu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.” yanıtını verdi.

“CUMHRUBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Gürses’in, 'Çünkü bir Anayasa tartışması var bu meseleyle ilgili. Bir de anketlere bakarak bu kararından farklı bir karar yönelebileceği de konuşuluyor’ sözleri üzerine ise Destici şu ifadeleri kullandı:

“Bunlar tamamen spekülasyon. Anayasa da engel değil. Çünkü Anayasa değiştir. Yeni bir sisteme geçtik dolayısıyla bu sistemde herkesin iki dönem Cumhurbaşkanlığı yapma hakkı var. Ben bu tartışmaları spekülasyon olarak değerlendiriyorum sadece sayın Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakını yıpratmaya yönelik kafa karışıklığına sebep olmak için kullanılmış sözler olarak ifade ediyorum.” 

Destici’den ‘Cumhurbaşkanı Adaylığı’ açıklaması ile ilgili etiketler Mustafa Destici Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.