Destici'den EYT açıklaması: "Emekliliği gelenlerin tamamı emekli edilecek"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın hakkının verileceğini açıkladı. Destici, "Beş yüz binin üzerindeki sözleşmeliyi kadroya alacağız. Emeklilikte yaşa takıların hak mağduriyeti ortadan kaldırılacak. Emekliliği gelenlerin tamamı emekli edilecek inşallah" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Adana Çukurova İlçe Başkanlığı toplantı salonunda partililerle bir araya geldi.

Burada konuşan Destici, Bartın’da hayatını kaybeden maden işçilerine Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

"EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN (EYT) HAKKI VERİLECEK"

Ocak ayına kadar hükümetin Cumhur İttifakı ile birlikte ne yapacağına değinen Destici, "Birlikte hep beraber bizler AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlikte Partisi önce beş yüz binin üzerindeki sözleşmeliyi kadroya alacağız inşallah. Daha sonra önce içeride çalışan taşeronlar vardı, bütün taşeronlar kadroya geçti. Fakat bu seksen bin kişi geçmemişti. Onlara kadro verilecek. Daha sonra da emeklilikte yaşa takıların hak mağduriyeti ortadan kaldırılacak ve emeklilikte yaşa takılanların hakkı verilecek. Emekliliği gelenlerin tamamı emekli edilecek inşallah" dedi.

 

Destici'den EYT açıklaması: "Emekliliği gelenlerin tamamı emekli edilecek" ile ilgili etiketler EYT emekli Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.