Devlet Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır! Gizli gündem Türk vatanıdır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. "Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır" diyen Bahçeli, "İsrail'in Türkiye'yi taciz etmesi muhtemeldir. Gizli gündem Türk vatanıdır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Nereye gideceğimizi bilmiyorsak, takip ettiğimiz yolun önemi yoktur. Siyasetin doğru olması kadar zamanının da doğru olması gerekir. Bize göre doğru siyaset yakınlaştıran, ulaştıran, kavuşturan, kutupları aşındıran siyasettir. Doğru siyaset sorumluluk duygusunu ilke edinen, akıl yolu siyasettir. 

Sınıflandıran siyaseti reddediyoruz. Siyasette hiç kimseyle alıp veremeyeceğiz çözemeyeceğimiz bir şey yoktur. Muhataplarımızın kim olduğundan ziyade hedefine bakıyoruz. 

Dünya görüşleri başka olsa da, meclisin ilk mebusları cesaretle birleştiler. Gazi mecliste o dönem görev alan merhum mebuslar birbirlerinin kökenlerine, anasının diline bakmadılar. Birbirlerinin giyimini kuşamını dert etmediler. Yumruklarını birbirlerine değil, karşılarındakine sıktılar. Vatan dediler, millet dediler. 

Başımızda sınırlar yeniden çizilmeye başlamışken meclisimiz vakar ve sağ duyulu olacaktır. İktidar ve muhalefetiyle beraber çalışması elzemdir. Meclisteki uyum ülkenin huzur ve ehemmiyetine katkı sağlayacaktır. 

"DEM'E UZATTIĞIM EL 'GELİN TÜRKİYE PARTİSİ OLUN' TEKLİFİDİR"

Siyasi rekabetin dönüştürülmesine izin vermeyiz. 

Uzattığım el gelin Türkiye partisi olun temenni ve teklifidir. Biz dümenden el uzatmayız. DEM'e düşen sorumluluk Türkiye partisi olma yolunda bir eşik olarak algılamasıdır. 

"BEL ALTI FETÖ TAKTİKLERİNİN KARŞISINDAYIZ"

 Özgür beyin özel hayatıyla ilgili servis edilenler siyasetin konusu olmaz. Bel altı olan FETÖ taktiklerinin tamamı ile karşısındayız. Özel hayat; siyaset konusu olamaz

Basit ve bayağı tartışmalara esir düşersek mahşer günü ne yapacağız. Günlük siyasi kaygılara düştük mü diyeceğiz? Söyler misiniz ne diyeceğiz? Böylesi bir meçhule saparsak bunu tarihe nasıl anlatacağız. 

"MESELE BEYRUT DEĞİL ANKARA"

Yecüc ve mecüclere dünaynın kaç bucak olduğunu gösterin. Vaadedilmiş değil Allah'tan Türk milletine bahşedilmiş toprak var. 

Türksüz bir Anadolu cehennemin diğer adıdır. 

Bir kez daha düşününüz bir kez daha oynanan oyunun dün bugün ve gelecek olarak algılayınız. Karşımızda yeni  bir Sevr dayatması olduğunu görürüz. Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır. Bugün gizli ve gizli gündem Türk vatanıdır. Atılan bombaların düzenlenen suikastların kaotik çalkalanmanın bir sonraki etabı Anadolu coğrafyasıdır. Tam bir yıldır Gazze'de taş üstünde taş bırakmadılar. 42 bine yakın masum soykırımın kurbanı oldu. Gazze'ye 85 bin ton bomba atıldı. 1 milyon Filistinli yerinden edildi. 

İsrail'i durdurmak için acilen kuvvet kullanmak gerek. İsrail üzerimize gelirse bin pişman edileceğini yedi düvel hatırında tutmalı. Mesele milli onur ve güvenlik meselesidir. Tarih ve coğrafya diken üstündedir. 

"ŞİDDETE KARŞI SIFIR TOLERANS"

Fatih'teki cinayet, Sıla bebeğin hayatını kaybetmesi milletimizi derinden yaraladı. Şİddete karşı sıfır toleransla muamele etmekten başka çaremiz kalmamıştır. 

MHP çatısı altında komisyon kuruldu. Şiddet karşısında sessiz kalamayız. Şiddetin ana yatağını kapatmak zorundayız.

Detaylar geliyor...

Devlet Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır! Gizli gündem Türk vatanıdır! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı; makyajlı sapık tutuklandı

Yalova'da üniversite ile KYK yurdu arasında yolcu taşıyan minibüste 2 kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf Yılmaz isimli şahıs tutuklandı. Şüphelinin makyajlı olarak minibüste yolculuk ettiği anlar, cep telefonu ile görüntülendi.