Devlet Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: MHP'yi Pensilvanya operasyonu çekmek isteyenlere çiğnetmem!

Devlet Bahçeli, 2 aylık aranın ardından MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş davası üzerinden tepki gösteren Bahçeli "MHP'yi Pensilvanya operasyonu çekmek isteyenlere çiğnetmem" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Değerli vekil arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri bugün TBMM'nin 28. dönem 3. yasama yılını hem ilk grup toplantısını yapacağız hem de 15 itibariyle genel kurulun gerçekleşmesi ile yasama çalışmalarına başlayacağız. Hepinizi selamlıyor, en iyi dileklerimi sunuyorum. Toplantımızı takip eden tüm vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum. 3 yasama yılının siyasi partilere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Vekillerimize başarılar diliyorum.

Birliğin zayıfladığı dönemlerde felaketlerin yaşandığı görülecektir. Geçmişten istifade ederek geleceğin koordinatlarını çizmek ileri görüşlü toplum ve milletlerin harcıdır. İkinci el inançların ve yıkıcı düşüncelerin sonu yoktur. Kamplara ayrışmış düşüncelerin ortak geleceğe destek vermesi hayal ötesi durumdur.

Devlet Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: MHP'yi Pensilvanya operasyonu çekmek isteyenlere çiğnetmem!

BAŞKA TÜRKİYE YOKTUR

Medeniyetler arasındaki sertleşen kutuplaşmanın nedeni hakimiyet ve paylaşım kavgalarının cinnet eşiğine dayanmasıdır. İnsani değerler, insan hak ve hukuku ayaklar altındadır. Bu salgının ülkemizi tesir altına alıyor olması hepimize alarm vermelidir. Yol haritamızı belirlemek varken birbirimizi hırpalamak gaflet ve delalettir. Başka Türkiye yoktur. Gideceğimiz, bir yurt köşesi yoktur. Bölgesel tehdidin kıyımıza çarptığı zaman diliminde Türk milleti birbirine sımsıkı sarılmakla mükelleftir. Sadece camilerimizde, düğün alaylarında, cenazelerde değil hayatın her alanında katlanan güncel tehlikelere direniş göstermeliyiz. Bulmaca içindeki bulmacaları çözebilmek, kör labirentlerden sıyrılmak çok cepheli mücadeleden başarılı çıkmak için öz değerlerimiz ile kenetlenmemiz ikamesi olmayacak nitelikte zorunluluktur. Türk milleti büyük ve güçlü bir ailedir.

GÜNCEL TEHLİKELERE DİRENİŞ GÖSTERMELİYİZ

İkinci el inançların ve yakıcı düşüncelerin sonu yoktur. İnsani değerler insanlık onuru ayaklar altındadır. Kardeşçe yaşamak erdemli bir hayatın izinden yürümek varken birbirimizi hırpalayıp şeytanlaştırmak, savaş boyaları sürmek bedeli çok ağır olacak bir gaflettir. Başka Türkiye yoktur. Güncel tehlikelere direniş göstermeliyiz.

ARTIK KADER VE KARAR ANINDAYIZ

Değişim kisvesi altında, kaynak ve kök değerlerinden kopmak bize göre değildir. Ateşin ortasından kıvılcım saymak hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Artık bir kader ve karar anında bulunuyoruz.

BEŞERİYET ADİL VE CESUR DÜZENE MUHTAÇ

Çağın gerisinde kalmak, gönül köprülerini yıkmak herkesi uyarıyorum ki tarihin harabelerine karışmakla eş anlamlıdır. Güçlenmiş vahşet, küresel sömürgecilik sadece Türk İslam alemine değil beşeriyetin tamamına pusu kurmuştur. Bu pusuda valimler insanlık vicdanını doğrudan hedef almıştır. Küresel arenada emperyalist azgınlığın yapı taşlarını döşediği korku imparatorluğu seri cinayetlerin devamlığı el ve çıta yükseltmektedir. İnsani krizler adeta volkan gibi patlamaktadır. Maalesef adalet, ahlak ve anlayış yörüngesinden ayrılmıştır. Beşeriyet adil ve cesur düzene aç ve muhtaçtır.

Devlet Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: MHP'yi Pensilvanya operasyonu çekmek isteyenlere çiğnetmem! - Resim : 2

DÜNYAYA KARŞI MİLLİ DURUŞUMUZ ORTADA

Demokrasi kalpazanları, siyasi dolandırıcılar, emperyalizmin damga yemiş uşakları, kaotik dünyaya karşı milli duruşumuz ortadadır. Sarsılmaya çalışan ve dağıtılmaya çalışılan iç cephemiz, milli birliğimizdir. Şansını denemek isteyen varsa buyursun gelsin. Bizde sosyal medya suikastlerine boyun eğecek fıtrat yoktur. Cumhur ittifakına sahip çıkacağız. Birliğimiz ve beraberliğimiz devam edecek. 

İSRAİL, ORTADOĞU'NUN TAMAMINA MUSALLAT OLDU

Gazze'de imdat ve yardım çığlıklarını duyan Türkiye dışında duyan son derece azdır. Bölgesel savaşın çıkıp çıkmayacağını beklemek nedir? Savaş çıkacağı kadar çıkmıştır. İsrail'in kontrolden çıkan haydut devlet örneğinin sürümüdür. İsrail terör devleti Ortadoğu'nun tamamına musallat oldu. Hizbullah lideri Nasrallah ve Hamas liderinin suikastı ortadadır. BM'nin bu duruma müdahale niyeti bile yoktur. Döktüğü kanlara BM'yi alet edecek kadar pervasızdır. Netanyahu'yu alkışlayanlar, insanlık deforları olarak hafızalara kazınmaktadır. BMGK bu haliyle devamı hiçbir değerle örtüşmeyecek esamettedir. 

KÜRESEL GÜÇLER ORTADOĞU'YA DARBE İNDİRİYOR

İsrail'in sabotajlarının Türkiye'ye mesaj olduğunu inkar etmek söz konusu değildir. Haniye'nin Nasrallah'ın sonra ile ölümleri birbirleri ile bağlantılı vahim olaylardan bazılarıdır. Küresel güçler Ortadoğu'ya darbe indirmektedir. BM'nin acilen devreye girip müdahale etmesini bırakın bu takati bile yok.

 BMGK YENİDEN REFORM EDİLMELİ

BMGK mevcut yapılanması meşruiyet sorunları yaşandığına ve eksiklik olduğuna işarettir. Tarihsel sürece bakıldığında veto haklarını kritik zamanlarda müdahale edilmesi niyetleri ortaya koymaktadır. BMGK yeniden reform edilmeli. Aksi halde toplantılar gündeme alınmalı. Ülkelerin eşit katılımı konuşulmalıdır.

Devlet Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: MHP'yi Pensilvanya operasyonu çekmek isteyenlere çiğnetmem! - Resim : 3

SUUDİ PRENS'İN 'FİLİSTİN MESELESİ UMURUMDA DEĞİL' SÖZLERİNE TEPKİ

BM'de haritalarla çıkıp haritalarda Netanyahu'nun terör devleti kurma çabasına isimlerin başlarında Emir, Sultan olanların sessizliği neden susmaktadır. Ayıp, günah, yazık değil midir? Ne zaman birlik meşalesi yakılacaktır. Sivil ve masum insanlar ölürken rahat uyku uyumak haram değil midir? Dünya 5 ülkenin ağzına bakmaktan kuırtulmalı. İslam ülkeleri de sesini yükseltmelidir.

"MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINI ÇİĞNETMEM"

Bu yasama yılında yeni anayasanın ele alınacağını düşünüyorum. Sivil anayasayı kazandırmak yeni yüzyılın en büyük başarısı olacaktır. Sorumluluk bilinci ile harekete geçmemiz gerekiyor. Öğretmenlik meslek kanını ile 9. yargı paketinin kısa sürede yasalaşacağına inanıyorum. MHP milletimize verdiği sözleri birer birer tutacaktır. İttifakımız Türkiye Yüzyılının bayraktarıdır. Bu tuhaf üsluba bakın ki kendi ittifakına iyiler bizim ittifakımıza kötüler demesi yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş görülen bir cinayet davası ile MHP'yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır. Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddialıların şahsın gibi çürüktür.

Devlet Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: MHP'yi Pensilvanya operasyonu çekmek isteyenlere çiğnetmem! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli MHP TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

Dünyaca ünlü Times Meydanı'nda her gün hoparlörden Kur'an-ı Kerim dinletiyor!

New York'ta dünyaca ünlü Times Meydanı'nda Mısırlı bir büfeci her gün hoparlörden Kur'an-ı Kerim yayını yapıyor.