Devlet Bahçeli'den Narin mesajı: Cani ve caniler en ağır düzeyde bedel ödemeli!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dereye atılmış bir halde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili taziye mesajı paylaştı. Bahçeli mesajında, "Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da katledilen Narin Güran ve dün Tunceli Ovacık'ta şehit düşen 4 askerle ilgili taziye mesajı paylaştı.

İşte Bahçeli'nin o mesajı: 

19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir.

Başta Narin yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun.

Devlet Bahçeli'den Narin mesajı: Cani ve caniler en ağır düzeyde bedel ödemeli! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Diyarbakır Narin Güran MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.