Diamond Tema kimdir, gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında?

Sosyal medyada yaptığı videolarla tanınan Diamond Tema, son zamanlarda araştırılan isimler arasında yer alıyor. Son olarak bir YouTube programında Asrın Tok ile 'Şeriat' tartışmasıyla gündeme gelen Diamond Tema'nın kim olduğu merak ediliyor. Bu bağlamda 'Diamond Tema'nın gerçek ismi ne?' veya 'Diamond Tema kim?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Diamond Tema kimdir, gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında? İşte, Diamond Tema hakkında merak edilenler...

Sosyal medya videolarıyla ünlü olan Diamond Tema, son zamanlarda merak edilen isimlerden biri haline geldi. En son YouTube'da Asrın Tok ile 'Şeriat' konusunda yaptığı tartışma ile gündeme gelen Diamond Tema'nın kim olduğu, gerçek adı ve yaşamı hakkında sorular sıkça aranmaya başlandı. Kullanıcılar, 'Diamond Tema'nın gerçek adı nedir?' veya 'Diamond Tema kimdir?' gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, Diamond Tema kimdir, gerçek adı ne, nereli ve kaç yaşında? İşte Diamond Tema hakkında bilmek istedikleriniz...

Diamond Tema kimdir, gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında?

DİAMOND TEMA KİMDİR?

Diamond Tema, 1994 yılında Arnavutluk'ta doğmuş bir agnostik yazar ve YouTuber'dır. 1996 yılında Türkiye'ye taşınan Tema, eğitimini burada tamamlamış ve askerlik görevini de Türkiye'de yerine getirmiştir. Yunanistan ve İtalya'da iki yıl kadar yaşamış olan Tema, kendini Türk olarak tanımlıyor. İki yıl boyunca yerel televizyon kanallarında yayın yönetmenliği yapmış ve Osmanlı Tarihi ile ilgili belgeseller hazırlamıştır.

DİAMOND TEMA GERÇEK ADI NE?

Diamond Tema'nın gerçek adı da Diamond Tema'dır.

YouTube'da tarih, felsefe ve bilim konularında içerikler üreten Diamond Tema, "Agnostisizm ve İlahi Tragedya" isimli kitabı ile de tanınmaktadır.

Diamond Tema kimdir, gerçek adı ne, nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.