Didem Arslan Yılmaz'dan Narin Güran ile ilgili açıklamasını eleştiren Gülben Ergen'e sert tepki!

Didem Arslan Yılmaz, SHOW TV'deki programında Narin Güran ile ilgili açıklamalarıyla gündeme oturmuştu. Cinayetin nedenini canlı yayında açıklayan Yılmaz, "Haber kaynağımdan öğrendim, çok da güvenilir. Anne ile amca arasında haber kaynağıma göre bir ilişki var. Çocuk eve girdiğine anne ve amcasını uygunsuz bir vaziyette görüyor." ifadelerini kullanmıştı. Gülben Ergen, Yılmaz'a ''Kaynağıma göre ne demek ya'' diyerek tepki göstermişti. Yılmaz, Ergen'e sert sözlerle yanıt verdi.

Didem Arslan Yılmaz, SHOW TV'deki programında Narin Güran ile ilgili açıklamalarıyla gündeme oturmuştu. Cinayetin nedenini canlı yayında açıklayan Yılmaz, "Haber kaynağımdan öğrendim, çok da güvenilir. Anne ile amca arasında haber kaynağıma göre bir ilişki var. Çocuk eve girdiğine anne ve amcasını uygunsuz bir vaziyette görüyor." ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı Gülben Ergen, Didem Arslan Yılmaz'ın  ''Kaynağıma göre; Narin eve girdiğinde annesi ve amcasını uygunsuz vaziyette görüyor'' sözlerine ''Kaynağıma göre ne demek yaa? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar okuyor/ dinliyoruz. Kaynağıma göre ne!'' diyerek tepki gösterdi. Didem Arslan Yılmaz, Ergen'e canlı yayında öfke kustu.

DİDEM ARSLAN YILMAZ, GÜLBEN ERGENE'E SERT SÖZLERLE ÇIKIŞTI!

Ergen'in çıkışına sinirlenen Didem Arslan Yılmaz, programında şu sözlerle karşılık verdi: "'Haber kaynağı ne?' diye soranlar, bir de bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. Ne diyeyim ya... Onlar söyleyebiliyorlarsa, becerebiliyorlarsa şarkı söylemeye çalışsınlar. Tamam mı kardeşim? Sen önce bir şarkı söylemeye çalış. 'Haber kaynağı ne?' diye bir gazeteciye soru sorma hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen ya? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin."

Didem Arslan Yılmaz'dan Narin Güran ile ilgili açıklamasını eleştiren Gülben Ergen'e sert tepki!

Didem Arslan Yılmaz'dan Narin Güran ile ilgili açıklamasını eleştiren Gülben Ergen'e sert tepki! ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Gülben Ergen Narin Güran