Dila Tarkan sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! Kocası paylaşsın diye hazırladığı hikayeyi kendisi paylaştı

Dila Tarkan, eşi Dağhan Doğruer hikayesinde paylaşsın diye hazırladığı 'doğum günü' pozunu yanlışlıkla kendi hesabından paylaştı! Sosyal medya kullanıcılarının durumu fark ettiğini anlayan Dila Tarkan, durumu kurtarmaya çalıştı ama olmadı.

Sosyetenin ünlü ismi Dila Tarkan 2017'de aşk yaşamaya başladığı Dağhan Doğruer ile 2022'de evlenmiş, aynı yıl oğlu Luca Kartal'ı doğurmuştu. Geçtiğimiz saatlerde bir dizi hikayeyle doğum gününü kutlayan Dila Tarkan, eşi için hazırladığı hikayeyi kendisinin paylaşmasıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Dila Tarkan sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! Kocası paylaşsın diye hazırladığı hikayeyi kendisi paylaştı

Eşiyle pozunu "İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın @dilatarkan" notuyla paylaşan Dila Tarkan, kocası paylaşsın diye hazırladığı hikayeyi kendisi paylaştı.

Dila Tarkan sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! Kocası paylaşsın diye hazırladığı hikayeyi kendisi paylaştı - Resim : 2

Durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları olduğunu görünce de çevir kazı yanmasın taktiği uyguladı. "Aa çok enteresan sanki ben kendim koymuşum gibi çıkmış önceden repostladığım ahahhaha psikopat gibi" diyerek doğrusunu paylaştı.

Dila Tarkan sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! Kocası paylaşsın diye hazırladığı hikayeyi kendisi paylaştı ile ilgili etiketler Dila Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı; makyajlı sapık tutuklandı

Yalova'da üniversite ile KYK yurdu arasında yolcu taşıyan minibüste 2 kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf Yılmaz isimli şahıs tutuklandı. Şüphelinin makyajlı olarak minibüste yolculuk ettiği anlar, cep telefonu ile görüntülendi.