Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in adını duyunca yüzünü ekşitti

İbrahim Tatlıses ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Dilan Çıtak, Ercan Saatçi'nin sahnesine konuk oldu. Babasının şarkısını seslendiren Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in adını duyunca yüzünü ekşitti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İbrahim Tatlıses'in tam 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak ile arasındaki gerilim son günlerde iyice tırmandı.

Dilan Çıtak geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına bağlanarak 'Bugüne kadar konuşursam ortalık çok karışır diye, sanatçı kimliğime zarar gelir diye konuşmadım. Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek' demişti.

'TATLISES' SOYADINI KULLANMAYACAK

İbrahim Tatlıses kızının bu açıklamalarından sonra programa mesaj yollayarak, 'Benim soyadımı kullanmasın!' açıklamasını yapmıştı. Dilan Çıtak babası ile bu restleşme sonucu harekete geçtiğini duyurmuş ve sosyal medya hesabından soyadını kaldırmak için araştırmalara başladığını söylemişti.

Son olarak Bodrum'da Ercan Saatçi'yi dinlemeye giden Dilan Çıtak, Saatçi'nin sahnesine konuk oldu ve babasının klasik şarkısı “Aramam” ı seslendirdi.

Mynet'te yer alan habere göre; Ercan Saatçi Dilan Çıtak'ı sahnede tanıtırken, "Kocası Levent Dörter çok güzel müzisyen. Babası İbrahim Tatlıses, abisi Ercan Saatçi ne olacak böyle” ifadelerini kullandı.

BABASININ ADINI DUYUNCA YÜZÜNÜ EKŞİTTİ

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in kızı olarak tanıtılınca durumdan rahatsız oldu ve yüzünü ekşitti. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in adını duyunca yüzünü ekşitti ile ilgili etiketler Dilan Çıtak Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.