Dilan Polat, yarınki duruşma öncesi cezaevindeki eşi Engin Polat'ı ziyaret etti!

Kara para aklamak ve vergi kaçırmakla suçlanan ve yarın hakim karşısına çıkacak olan Dilan Polat, duruşma öncesi kayınvalidesi Şükran Polat, çocukları Nilda ve Milan Efe ile birlikte cezaevindeki eşi Engin Polat’ı ve kayınpederi Sezgin Polat'ı ziyaret etti. Dilan Polat, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı ve sessizce aracına binerek cezaevinden ayrıldı.

Lüks yaşantısı ve eşiyle birbirlerine yaptıkları pahalı jestlerle dikkat çeken ve sosyal medyada büyük bir takipçisi sayısına ulaşan Dilan Polat ile Engin Polat, haklarında çıkan kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma ve yasa dışı bahis iddialarının ardından 4 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 9 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Dilan Polat ile Engin Polat hakkında başlatılan kara para soruşturmasında Polat çifti yarın ilk kez hakim karşısına çıkacak.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEKİ EŞİNİ ZİYARETE GİTTİ!

Yarın hakim karşısına çıkacak olan Dilan Polat, duruşma öncesi kayınvalidesi Şükran Polat, çocukları Nilda ve Milan Efe ile birlikte eşi Engin Polat’ı ziyaret etti… Geçtiğimiz günlerde tahliye olarak tutuksuz yargılanmaya başlayan Polat, yarın Silivri’de görülecek dava öncesi son kez eşi Engin Polat ile bir araya gelerek hasret giderdi… Cezaevi çıkışında kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dilan Polat, sessizce aracına binerek Cezaevi’nden ayrıldı

Dilan Polat, yarınki duruşma öncesi cezaevindeki eşi Engin Polat'ı ziyaret etti! ile ilgili etiketler Engin Polat Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Kemal Çağlar Temel cinayetinde tetikçi dahil 17 şüpheli tutuklandı

Üsküdar'da suikast sonucu öldürülen iş insanı Kemal Çağlar Temel soruşturmasın tetikçi dahil yakalanarak adliyeye sevk edilen 17 şüpheli tutuklandı.