Dilan Polat hakkındaki tahliye kararını duyan Banu Parlak, sevinç çığlığı attı! Kararı, 'Enerci' şarkısıyla kutladı

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında azmettirici olarak yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat için tahliye kararı verildi. Dilan Polat hakkındaki tahliye kararını duyan Banu Parlak, sevinç çığlığı attı ve kararı Dilan Polat'ın 'Enerci' şarkısıyla kutladı.

Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında azmettirici olarak yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat için tahliye kararı verildi. Dilan Polat hakkındaki tahliye kararını duyan Banu Parlak, sevinç çığlığı attı ve kararı Dilan Polat'ın 'Enerci' şarkısıyla kutladı.

Dilan Polat hakkındaki tahliye kararını duyan Banu Parlak, sevinç çığlığı attı! Kararı, 'Enerci' şarkısıyla kutladı

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞTİ!

Geçtiğimiz sene güzellik merkezi kurşunlanan Banu Parlak, Engin ve Dilan Polat ve Sezgin Polat'tan şikayetçi olmuştu. Parlak'ın şikayetinin ardından Polat çifti ve Sezgin Polat hakkında tutuklama kararı çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Banu Parlak, Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkındaki şikayetinden vazgeçti.

Dilan Polat hakkındaki tahliye kararını duyan Banu Parlak, sevinç çığlığı attı! Kararı, 'Enerci' şarkısıyla kutladı - Resim : 2

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Polat çiftinin ailesiyle görüştüğünü ve davadan geri adım attığını belirten Banu Parlak, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık. Yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık. Nilda'nın bana 'Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı' demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır. Ben bu zamana kadar karşımda muhatap bulamıyordum, avukatım ile yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucu olayı direk şahısların kendisinden dinlememiz gerektiği kanısına vardık."

 

 

 
Dilan Polat hakkındaki tahliye kararını duyan Banu Parlak, sevinç çığlığı attı! Kararı, 'Enerci' şarkısıyla kutladı ile ilgili etiketler Dilan Polat Banu Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsa yatırımcılarına şiddet!

Uşak Seramik Genel Kurulu'nda şirketin borsadaki yatırımcılarına şiddet yoluyla baskı uygulandı. Çıkan arbadede katılımcılardan yaralananlar oldu, yayıncı kuruluşun kamerası kırıldı.