Dilan Polat ve Engin Polat kaldıkları yerden devam mı edecek? Kara para aklama suçu yoksa paraların kaynağı ne?

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada Engin Polat ve tutuklu 3 sanık tahliye edildi. Dilan Polat tahliye kararının ardından adliyede sevinç çığlıkları attı. Tahliye kararının ardından Dilan ve Engin Polat kaldıkları yerden devam mı edecek? Dilan Polat ile Engin Polat'ın malları iade mi edilecek? soruları gündeme geldi.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada Engin Polat ve tutuklu 3 sanık tahliye edildi.

DİLAN POLAT SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTI!

Dilan Polat tahliye kararının ardından adliyede sevinç çığlıkları atarak ''Türk adaletine sonsuz teşekkür ederim'' dedi. 

Dilan Polat ve Engin Polat kaldıkları yerden devam mı edecek? Kara para aklama suçu yoksa paraların kaynağı ne?

Dilan Polat ve Sıla Doğu, adliyeden çıktıktan sonra 'Enerci' şarkısıyla paylaşım yaptı. Polat çiftinin tahliye edilmesinin ardından 'Polatlar kaldıkları yerden devam mı edecekler?' sorusu gündeme geldi.

Dilan Polat ve Engin Polat kaldıkları yerden devam mı edecek? Kara para aklama suçu yoksa paraların kaynağı ne? - Resim : 2

HANDAN BAKBAK: BU KADAR ŞAŞALI HAYATI SAĞLAYAN KAZANCIN MENŞEİ NE?

CNN Türk canlı yayınında tahliye kararıyla ilgili konuşan Avukat Handan Bakbak, ''Bu kadar şaşalı hayatı sağlayan kazancın menşei nedir?'' sorusunu gündeme getirdi. Avukat Bakbak, ''Kamuoyunu aşağılama suçu bile var. Kadınların üzerine tüküren bir şahsiyet var ortada. Evinde oturan ve haberleri izleyen bir kişi şu manzaraya baktığı zaman Türkiye Cumhuriyeti'nin adaletine güven duyar mı?'' ifadelerini kullandı.

''HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANIYORLAR''

Engin Polat ile Dilan Polat'ın tahliye kararına sosyal medyadan tepki yağdı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye edilmesinin ardından 'Kara para aklama' suçu işlenmediyse bu paralar nereden geliyor?' sorusu kafaları kurcalamaya başladı. Dilan Polat'ın Engin Polat'ın tahliye kararını öğrendikten sonra attığı sevinç çığlıkları, 'Enerci' şarkısıyla yaptığı paylaşım ve sonraki paylaşımları sosyal medyada 'Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar',  'Kaldıkları yerden devam edecekler, 'Küstahlık yapıyorlar' yorumlarına neden oldu.

 

 

 

Dilan Polat ve Engin Polat kaldıkları yerden devam mı edecek? Kara para aklama suçu yoksa paraların kaynağı ne? ile ilgili etiketler Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Esenyurt'u fareler bastı! Belediyeye çağrı: Acil ilaçlayın!

Esenyurt’ta fare istilası devam ediyor. İnnovia 1 çevresindeki boş arazide onlarca fare görenleri şoke etti. Başıboş köpekler için koyulan çöplere gelen fareler vatandaşlar tarafından yine kayda alındı.