Dinamo Kiev Fenerbahçe şifresiz hangi kanalda? FB Kiev maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu son maçında Dinamo Kiev ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertliler deplasmanda liderlik için sahaya çıkıyor. Taraftarlarda Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı şifresiz mi, şifreli mi sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Polonya'nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı'nda 3 Kasım Perşembe akşamında saat 23.00’da başlayacak Fenerbahçe Dinamo Kiev karşılaşması EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Son müsabakalar öncesinde 11 puanla Fransa'nın Rennes takımının +1 averaj önünde liderlik koltuğunda bulunan Fenerbahçe grubu zirvede bitirmek için sahaya çıkacak. Fenerbahçe, grubu lider bitirmek için Dinamo Kiev karşısında kazanmanın yanı sıra averajını yükseltmeye de çalışacak. Sarı-lacivertlilerin takipçisi Rennes ise AEK Larnaca ile evinde karşılaşacak.

Dinamo Kiev Fenerbahçe şifresiz hangi kanalda? FB Kiev maçı ne zaman, saat kaçta?

İki takım arasında grupta İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Gustavo Henrique, Luan Peres ve İrfan Can Eğribayat bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Dinamo Kiev: Neshcheret, Tymchyk, Zabarnyi, Popov, Karavaev, Sydorchuk, Tsgankov, Buyalskiy, Garmash, Kabaiev, Vanat

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can, Lincoln, Joao Pedro, Valencia.

Dinamo Kiev Fenerbahçe şifresiz hangi kanalda? FB Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dinamo Kiev UEFA UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İYİ Partili Turhan Çömez'in buğday mezarlığı algısı elinde patladı! TMO'dan cevap geldi!

İYİ Partili Turhan Çömez'in "TMO çiftçiden aldığı buğdayı toprağa gömüp çürüttü" algısı elinde patladı. "Kurumumuz, aldığı ürünleri farklı stoklama yöntemleriyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde muhafaza ediyor." diyen TMO, Çömez'in yaptığı propoganda alanında açık yığınlarda ürün stoklama yöntemi uygulandığını belirtti.