Discord'da kız çocuklarına şantaj yapan Obezinc "Belçika'dayım bana kimse bir şey yapamaz" demişti! Türkler parkta yakalayıp dövdü!

Discord üzerinden 18 yaşından küçük kız çocuklarına şantaj yapan ve "Belçika’da yaşıyorum bana kimse bir şey yapamaz" diyen Obezinc kullanıcı adlı şahıs Belçika’da yaşayan Türkler tarafından bir parkta darp edildiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katleden 19 yaşındaki Semih Çelik vakası sonrası özellikle kadın ve çocuklara yönelik tehdit, şantaj, cinsel istismar vakalarının yaşandığı uygulamalara çevrildi. 

Sosyal medya uygulamaları üzerinden çeteleşen gençlerin skandalları tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. 

Discord'da bir grup sapkın 12 yaşlarında olduğu belirtilen bir kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırma vahşetini SuperHaber olarak gündeme getirmiştik.

 KIZ ÇOCUKLARINA TEHDİT VE ŞANTAJ

Şimdi de Discord üzerinden 18 yaşından küçük kız çocuklarına şantaj yapan ve Obezinc kullanıcı adını kullanan bir şahıs gündemde. 

Discord'da kız çocuklarına şantaj yapan Obezinc "Belçika'dayım bana kimse bir şey yapamaz" demişti! Türkler parkta yakalayıp dövdü! - Resim : 2

"BELÇİKA'DA YAŞIYORUM BANA KİMSE BİR ŞEY YAPAMAZ" DEMİŞTİ...

Kız çocuklarına tehdit ve şantaj yaptığı ortaya çıkmasının ardından Obezinc "Belçika'da yaşıyorum. Bana kimse bir şey yapamaz." demişti. 

Discord'da kız çocuklarına şantaj yapan Obezinc "Belçika'dayım bana kimse bir şey yapamaz" demişti! Türkler parkta yakalayıp dövdü! - Resim : 3

TÜRKLER PARKTA YAKALAYIP DARP ETTİ

Obezinc'in Belçika'da bir parkta oradaki Türkler tarafından darp edildiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 

 

 

Discord'da kız çocuklarına şantaj yapan Obezinc "Belçika'dayım bana kimse bir şey yapamaz" demişti! Türkler parkta yakalayıp dövdü! ile ilgili etiketler Discord Belçika Türkler
GÜNÜN VİDEOSU

Pelin Karaca cinayeti: Cumhurbaşkanı Erdoğan acılı aileyle telefonla görüştü

Alaşehir'de cinayete kurban giden 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın aile evine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir beraberindekilerle taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette acılı aileyle telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da taziyelerini sunarak "Bizler de hukuken üzerimize düşen görev neyse tüm bunların üzerine devlet olarak gidiyoruz, gitmeye devam edeceğiz" dedi.