Diyarbakır’da neler oluyor? Muhtar Salim Güran korunmaya alındı!

Narin Güran cinayeti ile ilgili, her gün çeşitli iddialar ve bilgiler ortaya çıkıyor. Cinayetin nedeni, kimlerin ve nasıl yaptığı tam olarak aydınlatılamadı. Bu arada, tutuklu olan şüphelilerden muhtar Salim Güran’ın, cezaevinde öldürüleceği ihbarının alındığı, bunun üzerine önce tek kişilik, sonra da güvenliği sağlanan 10 kişilik koğuşta korunmaya alındığı öğrenildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Narin Güran’ın öldürülmesinin gerçek nedeni için, Diyarbakır Başsavcılığı ve jandarma, beraber çalışmalarını sürdürüyor.

TUTUKLU BAŞ ŞÜPHELİ MUHTAR ÇELİŞKİLİ İFADELER VERİYOR

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran'ın yeniden ifadesi alındı. Amca Güran cezaevinden getirildiği Diyarbakır Adliyesi'nde, soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından bir kez daha ifadesi alındı. Muhtar Güran, savcılıkta, olay günü yaptıklarına ilişkin daha önce jandarma ve savcılıkta verdiği ifadeleri tekrarladı ve kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddettiği bildirilmişti. Yine amca Güran’ın HTS kayıtlarını ve mesajları silerek delil karartığı iddialarını da kabul etmediği belirtildi. Muhtar Güran’ı sorgulayan savcıların, verilen ifadenin zanlının üzerinde ki şüpheleri ortadan kaldırmadığı ve daha da arttırdığı vurgulandı.

MUHTAR SALİM GÜRAN’I KİMLER ÖLDÜRME KARARI ALDI?

Öte yandan ,Narin Güran cinayeti ile ilgili, yazılı, görsel ve dijital medyada, her gün çeşitli iddialar ile bilgiler ortaya konuluyor. Cinayetin nedeni, kimlerin ve nasıl yaptığı ise, tutuklanan 10 şüpheliye rağmen, hala tam olarak aydınlatılamadı. Bu arada, tutuklu olan şüphelilerden muhtar Salim Güran’ın, cezaevinde öldürüleceği ihbarının alındığı iddia edildi. SuperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, muhtar Salim Güran’ın Diyarbakır Cezaevi’ne geleceğini haber alan bazı tutuklu ve hükümlülerin, hangi koğuşa getirilirse getirilsin, öldürme kararı aldıkları bilgisi alındı. Bu ihbar üzerine, cezaevi yönetimi amca Salim Güran’ı önce tek kişilik bir hücreye koydu.

GEREKLİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI MUHTAR 10 KİŞİLİK KOĞUŞA KONULDU

Bu sırada cezaevi yönetimi, amcanın kalabileceği bir koğuş için araştırma yaptı. Bu araştırma sonunda, şuan 10 kişinin kaldığı koğuş ağası ile de muhtar Güran’ın can geceliğini için görüşme yapıldı. Yine iddiaya göre, koğuş ağası olan hükümlüye dışarıdan bir ziyaretçi aracılığı ile haber yollanarak, muhtar Güran’ın can güvenliğinin sağlanması için istekde bulunuldu. Kopuş ağası hükümlünün de bunu kabul etmesinin ardından, amcanın çoklu koğuşta kalmasına karar verildiği öne sürüldü.

Diyarbakır’da neler oluyor? Muhtar Salim Güran korunmaya alındı! ile ilgili etiketler Narin Güran Diyarbakır Bağlar cinayet Ceset ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan program sonrası pastane ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödül programı sonrası Ankara'da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.