Dizi setinde kaza geçirmişti! Sinan Albayrak'tan yeni paylaşım

Oyuncu Sinan Albayrak, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin setinde talihsiz bir kaza geçirmişti. Atla birlikte ağaca çarpan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Sinan Albayrak sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Oyuncu Sinan Albayrak, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin setinde talihsiz bir kaza geçirmişti. Atla birlikte ağaca çarpan ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Sinan Albayrak'tan geçtiğimiz günlerde hastane odasından paylaşım gelmişti. Dizi setinde geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Albayrak, hastane odasında çektiği videoda ''Herkese merhaba, Ufak bir kaza geçirdim. Atımızla farklı yönlere gitmeye karar verdik. Haberlerde biraz mübalağa edildi. Kısa bir süre şuur kaybı oldu ama gayet iyiyim. Ufak tefek yaralarım var onlarda kısa sürede toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.'' demişti.. Videoda ünlü oyuncunun kazada zedelenen bir çok yerinin sarıldığı görülmüştü.

Dizi setinde kaza geçirmişti! Sinan Albayrak'tan yeni paylaşım

SİNAN ALBAYRAK: OMURGAM, ELİM VE ÇENEM KIRIK

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak'tan sağlık durumuyla ilgili bilgi verdiği yeni bir paylaşım geldi. Geçirdiği kazanın ardından evinde dinlenen Albayrak sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

Sağlık durumumu merak edenler yazıyorlar, arıyorlar, herkese çok teşekkür ederim. Operasyon iyi geçti, bir süre yürümeyeceğim ve dinleneceğim. Farklı yorumlar var piyasada kötürüm değilim, iyiyim. Dizi aksadı sıkıntı oldu, umuyorum ki kaldığımız yerden devam edeceğiz, omurgam, elim ve çenem kırık, kaldığım hastane çenemdeki boydan boya kırığı tespit etmekte aciz kaldı. Bu yüzden tedaviye geç başlandı.

Dizi setinde kaza geçirmişti! Sinan Albayrak'tan yeni paylaşım - Resim : 2

Dizi setinde kaza geçirmişti! Sinan Albayrak'tan yeni paylaşım ile ilgili etiketler Sinan Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.