Doğan Alemdar ve Danla Bilic aşkı belgelendi mi? Belgrad Ormanı'ndan keyifli kareler paylaştı...

Danla Bilic ve Doğan Alemdar aşkı magazin gündeminin son bombası oldu. İkili, geçtiğimiz günlerde Belgrad'da samimi bir şekilde görüntülendi ve aşklarını resmen doğrulamış oldular. O iddialar gerçeği yansıtıyor mu?

Sosyal medyada da oldukça aktif olan çift, Belgrad'dan keyifli kareler paylaşmayı ihmal etmedi. İşte aşk iddialarına ilişkin detaylar...

Doğan Alemdar ve Danla Bilic aşkı belgelendi mi? Belgrad Ormanı'ndan keyifli kareler paylaştı...

DANLA BİLİÇ VE DOĞAN ALEMDAR AŞI GERÇEK Mİ?

İlişkileriyle ilgili ilk dedikodular Haziran 2024'te ortaya çıktı. Görgü tanıklarının iddialarına göre çift, Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım ile birlikte Belgrad'da tatil yaparken samimi bir şekilde görüntülenmişlerdi.
Danla Bilic ve Doğan Alemdar, çıkan aşk dedikodularına ilk başta sessiz kalmayı tercih ettiler.
Doğrulama: Ancak sessizlik fazla uzun sürmedi. Birkaç hafta sonra çift, Belgrad'da samimi bir şekilde görüntülendi ve aşklarını resmen doğrulamış oldular. Danla Bilic ve Doğan Alemdar arasındaki yaş farkı da dikkat çekiyor. Bilic 33 yaşında iken Alemdar ise 21 yaşında.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Çiftin aşkları sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok takipçi çifte mutluluklar dilerken, bazı takipçiler ise yaş farkı konusuna değindi. Danla Bilic ve Doğan Alemdar'ın ne kadar süre birlikte olacağını ise zaman gösterecek.

Doğan Alemdar ve Danla Bilic aşkı belgelendi mi? Belgrad Ormanı'ndan keyifli kareler paylaştı... ile ilgili etiketler Danla Bilic Belgrad
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.