Donald Trump ile aşk yaşayan Hope Hicks kimdir?

Göreve geldiğinden beri tartışmaların odağında olan Donald Trump'ın yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Michael Wolff, ABD başkanı Donald Trump'ın Hope Hicks ile aşk yaşadığını iddia etti. Vatandaşlarımız ise ABD Başkanı'nın aşk yaşadığı iletişim direktörü Hope Hick'i araştırıyor. Fire and Fury: Inside the Trump White House isimli kitapla sansasyon yaratan 64 yaşındaki yazar Michael Wolff’un yeni bir iddiası gündeme bomba gibi düştü. ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki bir iddia Dünya basınının gündemine oturdu. Peki, Hope Hicks kimdir? Donald Trump kiminle aşk yaşıyor? Detaylar haberimizde...

Donald Trump ile aşk yaşayan Hope Hicks kimdir? Kendisinden 42 yaş küçük danışmanıyla aşk yaşadığı iddia edilen Trump konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Almanya’nın çok satan gazetelerinden Bild, “ABD Başkanı’nın güzel basın sözcüsü, Trump Hope Hicks ile aşk mı yaşıyor” başlığıyla okuyucularına duyurdu.vWolff’un kitabının 259’uncu sayfasında yer alan iddia hakkında taraflardan bir açıklama gelmezken, kitapta bazı Beyaz Saray çalışanlarının bu durumdan rahatsızlık duyduğu belirtildi.Peki, Hope Hicks kimdir? Donald Trump kiminle aşk yaşıyor? Detaylar haberimizde...

Hope_Hicks_kimdirsss

HOPE HİCKS KİMDİR?

Küçük bir kasabada doğan Hicks, Washington'daki birçok görevlinin aksine üniversite eğitimini de dünyanın önde gelen kurumlarından birinde almadı. Gençlik yıllarında modellik yapan Hicks Ralph Lauren gibi önemli firmalar için çalıştı. Yıllar önce verdiği bir röportajda Hicks kullandığı ifadeler genç kadının kariyerine ilişkin önemli ipuçları taşıyor.

Hope_Hicks_kimdiraaaaa

DONALD TRUMP KİMDİR?

14 Haziran 1946 senesinde dünyaya gelen Donald John Trump Queens, New York doğumludur. ABD'li iş adamı, siyasetçi, yönetici, girişimci ve yazar olan Trump. ABD başkan adayı olmuş ve seçilmiştir. Ayrıca Trump Organizasyonu'nun başkanı olan Trump dünyanın sayılı zenginlerindendir.

Pensilvanya'da bulunan Wharton Institu'de İşletme bilimleri eğitimi alan Trump Üniversite yıllarında babası Fred Trump'ın emlak ve inşaat firmasında çalışmıştır. Kariyeri sırasında oteller, golf sahaları ve daha birçok yapı inşa etmiştir.

İLK BÜYÜK İŞİNE 1973'TE İMZA ATTI

İlk büyük emlak işine 1973 yılında imza attı. New York'un tam ortasına 290 daireli ve 18 katlı bir gökdelen inşaa etti. Daha ilk büyük inşaatında,,devletten vergi indirimi ve ucuz arsa almayı başaracaktı. Bu konu, yıllar sonra seçim kampanyasına bile malzeme olacaktı.

Trump: The Art of the Deal ve Trump: How to Get Rich gibi birçok kitap yazmıştır. 2000 ABD başkanlık seçimleri'nde Reform Partisi adayları arasında yer almıştır. Forbes iş dergisi tarafından hazırlanan Dünyanın En Zengin 400 İnsanı listesinde yer almıştır. 2004-2015 yılları arasında NBC kanalında yayınlanan ünlü reality show The Apprentice'de yer almıştır.

2016 yılında sert barış ideolojisinin, IŞİD, atom ülkesi İran ve komünist Çin’e karşı caydırıcı silah olarak kullanılması sebebiyle Nobel Barış Ödülüne aday gösterildi.

Hope_Hicks_kimdirsadasd

IRKÇI VE İSLAM KARŞITI SÖYLEMLERİ

Kampanyasının ilk gününden itibaren ırkçı ve İslam karşıtı söylemleri yeninden Amerikan siyasetinin merkezine taşıdı. En büyük vaadi vergi indirimiydi. Suriyeli mültecileri ülkelerine geri göndermek ve DEAŞ'ı 30 günde bititrmek de diğer vaatleri arasındaydı.

YAZDIĞI TÜM KİTAPLAR

Trump: The Art of the Deal,
Trump: The Art of Survival,
Trump: The Art of the Comeback,
Trump: Surviving at the Top,
Trump: How to Get Rich,
The Way to the Top: The Best Business Advice I Ever Received,
Trump: Think Like a Billionaire: Everything You Need to Know About Success, Real Estate, and Life,
Trump: The Best Golf Advice I Ever Received,
Why We Want You to be Rich: Two Men - One Message,
Trump: 101 The Way to Success,

hope_hicks_kimdirfjajhga

HOPE İSTİFA EDİYOR

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası sırasında basın sözcüsü olan ve seçimden sonra ise görevine Beyaz Saray iletişim direktörü olarak devam eden Hope Hicks'in istifa edeceği duyuruldu.

29 yaşındaki eski manken Hicks, Trump'ın en uzun süre görev yapan danışmanlarından biriydi.

Hicks'in çalışma arkadaşlarına 'Beyaz Saray'da başarmak istediklerinin hepsini gerçekleştirdiğini' söylediği belirtildi.

Hicks, geçen Ağustos ayında Anthony Scaramucci'nin istifasından sonra Beyaz Saray'ın iletişim direktörlüğü görevine getirilmişti. Hicks, Trump başkan olduğundan bu yana bu görevi yapan dördüncü kişiydi.

Beyaz Saray sözcüsü Sarah Sanders, Hicks'in ne zaman yönetimden ayrılacağının henüz belirsiz olduğunu söyledi.

TRUMP: HOPE'U ÖZLEYECEĞİM

ABD Başkanı Trump, Hicks'in istifasına ilişkin yazılı açıklamasında "Hope mükemmel biri ve son üç yılda şahane işler yaptı. Zeki, düşünceli ve muhteşem bir kişi. Onu özleyeceğim. Ama farklı fırsatları değerlendirmek istediğini bana söylediğinde anlayışla karşıladım. Eminim gelecekte yeniden birlikte çalışacağız" dedi.

Sanders, Trump'ın en sadık danışmanı Hicks'in istifasının Salı günü Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'ne verdiği ifadeyle ilgili olmadığını da dile getirdi.

Komiteye verdiği ifadede, Hicks'in ABD Başkanı Trump'a arada 'küçük yalanlar söylediğini itiraf ettiği' haberleri çıkmıştı.

Ama Hicks, ABD seçimlerine Rusya'nın müdahalesi iddiasının incelendiği soruşturmaya ilişkin yalan söylediği iddialarını reddetti.

Hicks, soruşturmanın en kilit isimlerinden biri olarak görülüyor.

Yaklaşık dokuz saat süren ifadesinde Hicks'in 2016'da Trump'ın seçim kampanyası üyeleri ile bir Rus avukat arasında gerçekleştirilen görüşmeyle ilgili Komite üyelerine karşı sıkı bir savunma yaptığı bildiriliyor.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

Amerika Birleşik Devletleri (kısaca ABD) (İngilizce: United States of America (USA), ayrıca Birleşik Devletler olarak da bilinir), elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan bir federal anayasal cumhuriyettir. Ülkenin çoğu (48 eyaleti olan kıtasal ABD ve ülkenin federal bölgesi olan Washington, DC), Kuzey Amerika'nın ortasında, Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu'nun arasında bulunmaktadır. Bu ülkenin vatandaşlarına Amerikalı veya Amerikan denir.

Kuzeyinde Kanada, güneyinde ise Meksika ile sınırı bulunur. Alaska bölgesi, kıtanın kuzeybatısında bulunarak doğusunda Kanada ve batısında Bering Boğazı'nın öbür tarafında bulunan Rusya'nın arasında bulunmaktadır. Hawaii eyaleti, Büyük Okyanus'un ortasında bulunan bir takımadadır. Ayrıca Karayipler ve Büyük Okyanus'ta bulunan denizaşırı topraklara sahiptir. Resmî kuruluş tarihi 4 Temmuz 1776'dır.

Doğuda Atlas Okyanusu'ndan, batıda Büyük Okyanus'a kadar 4.500 km genişliğindedir. Alaska ve Hawaii'yi de içine alan Amerika Birleşik Devletleri'nin 9 milyon kilometrekareden fazla yüzölçümü vardır. Hawaii ise, Büyük Okyanus'ta olup, kıta üzerindeki Amerika Birleşik Devletleri'nden 3.200 kilometre uzaklıktadır. Alaska 50 eyaletin içinde yüzölçümü en büyük olanıdır. Ülkenin güney tarafında bulunan Teksas bu bakımdan ikinci sırada gelmektedir. Amerika ülkesi, Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 49. sırada yer almaktadır.

İKLİM

Amerika Birleşik Devletleri'nin iklimi sürekli değişkenlik gösterir. Doğu ve batı kıyılarındaki sıradağlar, okyanusların iç kısımların iklimine tesir etmesini önlediğinden, bu kıyı şeritleri hariç bütün ülkede karasal iklim hakimdir. Ülkenin kuzeyinde ise Kanada'dakine benzer çam ormanları görülebilir.

Orta kısımlar çok yüksek olduğundan, mevsimler arasında pek fazla sıcaklık farkı yoktur. Yaz mevsiminde orta bölgelere alçak basınç hakim olmasına rağmen, okyanustan gelen nemli hava Apalaş Dağları tarafından engellenmediği için orta bölgeler yaz mevsiminde bol yağış alır. Batı taraflarında ise yağış daha azdır.

Atlas Okyanusu'na kıyısı olan şeridin güney kısmı nispeten yağışlı ve ılıman olmasına rağmen, kuzeyi daha serin olup kışları şiddetli geçer.

Meksika Körfezi'ne bakan güney kısım açık ve düz olduğundan bu kısımlarda tropikal iklim hakimdir. Burada yazlar sıcak, kışlar ise ılımandır. Her mevsimde bol yağış görülür. Alaska kıyı şeridi, denizden etkilenen bir iklime sahip olmasına rağmen, iç kısımlarında çok şiddetli soğuklar görülür.

YÖNETİM BİÇİMİ

Amerika Birleşik Devletleri 50 eyaletten meydana gelen bir federal birliktir. Ulusal hükûmetin merkezi, District of Columbia'dır. Anayasa, ulusal hükümetin bünyesinin ana hatlarını tespit eder. Yetkileri ile faaliyetlerini belirtir. Kendine has anayasa ve yetkilere sahip olan her eyalet de öteki işlerden sorumludur. Her eyalet; yönetim bakımından şehir, kasaba, nahiye ve köylere ayrılmıştır. Her eyaletin seçimle gelmiş kendi valileri vardır.

Donald Trump ile aşk yaşayan Hope Hicks kimdir? ile ilgili etiketler Donald Trump hope hicks kimdir aşk yaşıyor
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.