Donald Trump'a saldıran Matthew Crooks'un suikast girişiminin görüntüleri ortaya çıktı

ABD başkan adayı Donald Trump'ı vuran Thomas Matthew Crooks'un ateş açtığı ve birkaç saniye sonra öldürüldüğü görüntüler ortaya çıktı

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak olan Başkanlık seçimi öncesinde adaylardan Donald Trump'a suikast düzenlendi. Pensilvanya'da Trump'ı kulağından vuran saldırgan kısa sürede öldürüldü. 

METAMATİK VE BİLİM GİRİŞİMİ ÖDÜLLÜ NİŞANCI

FBI saldırganın 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı. New York Polisi, Trump'ı hedef alan saldırganın 2022'de Bethel Park Lisesi'nden mezun olan Thomas Crooks olarak belirledi. Crooks, akademik başarılarından dolayı Ulusal Matematik ve Bilim Girişimi Yıldız Ödülü'nü aldı.

Donald Trump'a saldıran Matthew Crooks'un suikast girişiminin görüntüleri ortaya çıktı

TRUMP'A SUİKAST ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Trump'a saldırının 125 metre uzaklıktaki bir binanın çatısından gerçekleştiği öğrenildi. ABD emniyet ekipleri saldırganı etkisiz hale getirildi.

Saldırganın Trump'ı hedef aldığı anların görüntüleri dünyayı salladı. Görüntülerde, Matthew Crooks'un ateş etmesinin ardından etkisiz hale getirildiği anlara da yer verildi.

Donald Trump'a saldıran Matthew Crooks'un suikast girişiminin görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Donald Trump'a saldıran Matthew Crooks'un suikast girişiminin görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 3

 

Donald Trump'a saldıran Matthew Crooks'un suikast girişiminin görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler Donald Trump ABD
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.